Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     bolący pennis i podrażnienia
Autor Wiadomość
gon

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   bolący pennis i podrażnienia

Kilka dni temu kochałem się ze swoją dziewczyna. Było bardzo przyjemnie. Gdy w pewnej chwili poczułem ból i gdy próbowałem wejść w nią drugi raz to nie mogłem bo ból był nie do zniesienia.
Po tej sytuacji zauważyłem że pod żołedziem mam podrażnienia do krwii i siniaka tuż przy więzadełku. Małego krwiaczka.
Byłem z tym u chirurga która zbadał mnie i przepisał rivanol do przemywania. oraz częste przemywanie pod bieżacą wodą.
Ból powoli ustaje. zaczyna zanikać. ale zrobiła mi się gula z której wypływa ciecz podobna do wody i boli jak dotykam. zaczyna mi ropieć. są jakieś maści na to?? czy konieczna wizyta u urologa??

co mam robić??

Ronlado

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   

Idz do urologa jescze..nie ma co leczyc sie na wlasna reke. Mozesz jeszcze w rumianku moczyc sobie.

P.S. Pamietaj zeby zadbac o to zeby pochwa partnerki byla dobrze nawilozna. Poprostu dobrze ja nakrec :D I nie powinno byc problemu.

patelacha

Wysłany: Pią 23 Lut, 2007   

Waliłeś koleś "na sucho". Pękło wędzidełko - normalka. Poczekaj jak się zagoi i do dzieła. Do czasu zagojenia - delikatgne walenie konia...

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu