| Zapytanie | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Miodzik 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   Zapytanie |   
 |                                              | 
 |                                              | Witam to mój 1 post na tym forum i mam takie pytanie jeżeli penis jest w wzwodzie to skórka schodzi lekko z zołędzia
 i musze sobie pomóc ręką i wtedy schodzi do kónca
 czy mam sie z tym zgłosić do lekarza
 jeszzce jedno gdy sciagnę już sobie skórke z żąłędzia to mój penis wygląda tak
 http://img208.imageshack....dsc00022oc1.jpg - zdjecie zapozyczone
 Pozdrawiam

http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm
 mam cos takiego jak tu CI miedzy 8 a 9
 czy to dobrze czy musze sie wybrać do urologa
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |   
 |                                              | No to masz tak jak na tym pierwszym zdjeciu, czy tak jak miedzy tym 8-9 ?  No bo to jest duza roznica. Nie wraca Ci ten napletek na żoładz? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Miodzik 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |   
 |                                              | chodzi mi o to ze jak nie sciagne sobie sam skorki to mam tak jak na 8-9 a jak sciagne to mam tak jak na tym zdjeciu
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                              | No a wraca Ci napletek ? jezeli nie to jest ok. |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Georgx4 

|                                              | Nie przejmuj sie tym ja tez mam tak jak Ty to w niczym nie przeszkadza   |                                              | _________________ żyj tak abyś niczego nigdy nie żałował.
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Miodzik 

|                                              | Ronaldo jak naciągne to nie wraca |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |   
 |                                              | No to spoko loko  wszystko gra |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |