Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     zagięcie prącia
Autor Wiadomość
rasta00

Wysłany: Nie 07 Sty, 2007   

Ola108 a jak bardzo jest skrzywiony penis Twojego chlopaka ?? ile stopni??

ola108

Wysłany: Pon 08 Sty, 2007   

Hej. Nie mam pojęcia ...nigdy tego nie mierzyłam...
we wzwodzie tak "na oko"od poziomu 10-15
pozdrawiam

anakin_solo 

Wysłany: Pon 12 Lut, 2007   

mój jest lekko zakrzywiony ku górze (w stronę brzucha) ale to chyba naturalne?

penis.com.pl
masturbator
otes 

Wysłany: Czw 15 Lut, 2007   

ja se tak mysle ze zgecie w gore , o kilka stopni to swietna zaleta :) ,nie dosc ze pomaga stymulowac punkt g, to jest jest dostosowany do konstrukcji pochwy :) nic tylko sie cieszyc:)

kalikst19 

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

no witam jestem nowy i mam podobny problem tez zakrzywienie w dol, tez prosze o pomoc czy cos w tym rodzaju pozdrawiam

harold mckee 

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   

kalikst19 napisał/a:
no witam jestem nowy i mam podobny problem tez zakrzywienie w dol, tez prosze o pomoc czy cos w tym rodzaju pozdrawiam

podaj fote :) bedzie latwiej :)

kropek

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   

harold mckee napisał/a:
podaj fote :) bedzie latwiej :)

Wcale nie musi dawać. Jeśli stwierdzi że skrzywienie będzie mu przeszkadzać w stosunku to jedynym rozwiązaniem jest zabieg. Nie ma nad czym dywagować.

Georgx4

Wysłany: Czw 22 Lut, 2007   

kalikst19 napisał/a:

Jesli skrzywienie nie jest duze to nie musisz nic z tym robic. :)

harold mckee 

Wysłany: Pią 23 Lut, 2007   

dlatego prosilem o zdjecie ... by bylo latwiej ocenic ..

mateuszeq
[Usunięty]

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

a u mnie

da sie cos zrobic zeby to bylo mniejsze skrzywienie ? a moze to do 18 roku sie zmniejszy?:P

Georgx4

Wysłany: Sob 24 Lut, 2007   

Czlowieku masz mienimalnie skrzywionego ponisa bez problemu bedzie mogl uprawiac sex itd wiec nie masz sie czym martwic jest wszystko w normie

Dzemaz

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   operować ?

[wycięte]

rodos77

Wysłany: Pon 26 Mar, 2007   

Witajcie, czytam Wasze opisy na temat skrzywienia penisa w dół, sam miałem takie skrzywienie, nie było uciążliwe, ale wyglądało inaczej iż u innych chłopaków. Nie apmiętam jak to się już stało, ale w końcu pojawiłem się u znanego urologa w Bialymstoku w jego rpywatnym gabinecie, potem pojawiłek się również w Białymstoku tyle że już klinice na stole. Operacja odbywała się poprzez zniczulenie wstrzyknięte w kręgosłup, więc cały mniejwięcej kontrolowałem to co się dzieje na stole (ale nie widziałem tego co robią z penisem). Wcześniej dostałem oczywiście takiego głupiego jaśka na rozładowanie napięcia przed operacją. Operację miałem jakieś 7 lat temu. Zaraz po operacji nie można mieć wzwodów aby nie uszkodzić szwów, dostaje się taki płyn na noc. Tak przez tydzień, po kilku dniach zdejmuje się opatrunek, penis wtedy wygląda nie zaciekawie. cały siny, opuchnięty, ale powoli się goi. Chyba przez 30 dni nie można z nim nic robic (żadnego walenia, seksu, itd). To uciążliwe, ale jak już minęło 30 dni to z miłą chęcią patrzyło się na prostszy, bo na pewno nie był on taki jak bym chciał penis. Zmiana była widoczna, na lepsze oczywiście, ale ręką można wyczuć zmiany w budowie u nasady członka. Urolodzy-chirurdzy coś tam podwiązują i są tam takie małe zgrubienia. I ważna rzecz, jednak w moim przypadku miałem wrażenie że stał się trochę krótszy, jakieś 2 cm. Nie jestem pewien, ale takie mam wrażenie. To tyle, jeśli ktoś ma jakieś pytania to piszcie. W BIałymstoku ogólnie takie rzeczy robi się codziennie i na sali może leżeć np. 5 chłopaków z tym samym problemem, w różnym wieku. Byli nawet po 40-tce.

penis.com.pl
viamax
zert 

Wysłany: Pon 04 Cze, 2007   

Witajcie widze ze macie takie same problemy co ja,ale głowa do gory mam 38 lat i dwoje dzieci tak ze penis w kształcie banana nic nie przeszkadza a w niektórych pozycjach bardziej stymuluje.Pozdrowienia

rasta00

Wysłany: Sro 29 Sie, 2007   

no Witam wszystkich :D
i jak z Waszym problemem??zdecydowal sie ktoś w końcu na operację ??piszcie co robicie z tym problemem bo widzę, żę osttanio to nikt tu nie pisze..czyżbyście się pozbyli już skrzywienia ?? :P

Odpowiedz do tematu