Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Jakiej długości penis jest wg ludzi małym penisem?
Autor Wiadomość
Rivaldo

Wysłany: Pią 29 Gru, 2006   Jakiej długości penis jest wg ludzi małym penisem?

Wszędzie tylko posty z długosciami ze ja mam tyle a ja tyle rózne podajecie dlugosci ale nic to nie znaczy w sexsie bo jaka jest róznica miedzy np 15 cm penisem a 17 cm ?? Czy 2 cm wiecej to lepszy sex ? I co ten czlowiek z 15 cm jest gorszy w łózku na 100 %??To jakies bzdury.Wiec rozgraniczmy ,postawmy bariere i to uzgodnijmy :o d ilu do ilu to maly penis a od ilu to juz penis duzy?

Mi sie wydaje ze maly to taki do 13 cm,potem jest sredni 14-18 ,duzy 19-23,bardzo duzy 24-30 i powyzej 30 to giganty(12-15 cali!!!)

Czyli taki 14 jest spoko owszem jest mniejszy od 18 ale to nic nie znaczy bo i facet z 18 ma malutkiego wporównaniu z gosciem z 23 cm a ten z kolei ma malutkiego w porównaniu z 30 a tez zkolei mam mniejszego od 35 itd!!

Wiec kazda dlugosc jest OK!

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Sob 30 Gru, 2006   

Pozostaje mi jeno się radować, że nareszcie ktoś mądrze prawi. Zgadzam się w zupełności.

Strikerx 

Wysłany: Sro 03 Sty, 2007   odp

Nie dokońca ja np uważam że dł 30cm nie jest ok... :?

penis.com.pl
andropenis
antoni

Wysłany: Sro 31 Sty, 2007   

[img]https://secure.adultcheck.com/apply/regular_apply.acp?siteid=231825&lang=en&pop=1&acmp=&dooza=[img] [/img]

patrycja_mary

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   Re: Jakiej długości penis jest wg ludzi małym penisem?

Rivaldo napisał/a:
Wszędzie tylko posty z długosciami ze ja mam tyle a ja tyle rózne podajecie dlugosci ale nic to nie znaczy w sexsie bo jaka jest róznica miedzy np 15 cm penisem a 17 cm ?? Czy 2 cm wiecej to lepszy sex ? I co ten czlowiek z 15 cm jest gorszy w łózku na 100 %??To jakies bzdury.Wiec rozgraniczmy ,postawmy bariere i to uzgodnijmy :o d ilu do ilu to maly penis a od ilu to juz penis duzy?

Mi sie wydaje ze maly to taki do 13 cm,potem jest sredni 14-18 ,duzy 19-23,bardzo duzy 24-30 i powyzej 30 to giganty(12-15 cali!!!)

Czyli taki 14 jest spoko owszem jest mniejszy od 18 ale to nic nie znaczy bo i facet z 18 ma malutkiego wporównaniu z gosciem z 23 cm a ten z kolei ma malutkiego w porównaniu z 30 a tez zkolei mam mniejszego od 35 itd!!

Wiec kazda dlugosc jest OK!

ja jestem tego zdania co kolega,nie ma różnicy czy 14 czy 18 centymetrów!!!!!!!

[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 ]
matx132 napisał/a:
a ja powiem tak tutaj chyba wiekososci nie chodzi o to co kobieta pomysli:)
w moim wypatku to jest tak jak pojde na basen z kolega i okaze sie ze ma wiekszego albo jak pojde z kolegami i sie okaze ze bede miał najmniejszego
to troche wstyd taki:(
i boje sie ich reakcji zazwyczaj jest do 18 roku zycia ze sie smieja

tacy są faceci...sorry :)

Aste 

Wysłany: Wto 15 Sty, 2008   

Nie żartuj...dużo osób pisze, że duży penis nie ma znaczenia...teoretycznie to prawda, ale w praktyce ? pomyśl...kochasz się z dziewczyną....źle Ci to wychodzi, ale gdy masz wielkiego penisa dziewczyna da Ci szansę na powtórkę albo na trening...a jak małego ? :)

"Nie liczy się wielkość przyrodzenia, ale sztuka pierdolenia"
w sumie to racja, ale wielki penis dodaje pewności :D

Dużo osób się tylko tym pociesza...ale w głębi serca wiedzą, że się okłamują :P
( ja mam 16.5 cm w wzwodzie / za 3 miechy będzie 16 lat)

paulinka 

Wysłany: Sro 16 Sty, 2008   

jeden z moich byłych miał 17 cm i nieraz nie mogłam sie z nim kochać bo sprawiało mi to ból bo był za duży...

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

stefek11 

wg. mnie w lozku liczą się "umiejętności" nie wielkość.

Ile jest dróg do jednego celu??

Aste 

paulinka napisał/a:
jeden z moich byłych miał 17 cm i nieraz nie mogłam sie z nim kochać bo sprawiało mi to ból bo był za duży...

Teraz się zmartwiłem.... :/ ja mam coś koło tego.....(15 lat...tak wiem, że nieźle :P to po tacie ^.^).
Ale na serio ?? Zawsze dziewczyny są wymagające, a teraz słyszę coś takiego :P myślalem, że penetracja sprawia wam przyjemność :P

paulinka 

Wysłany: Czw 17 Sty, 2008   

wiesz każda kobieta jest inaczej zbudowana i niestety zdarzało mi się tak że wolałam chłopka z mniejszym a który więcej potrafił i dłużej mógł ;)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

PinkRose 

Wysłany: Czw 24 Sty, 2008   

Przeciętna długość pochwy kobiety? 8 do 12 cm! Niektóre wręcz boli jak 18-cm facet próbuje wejść do końca. A po drugie - najprzyjemniejszy punkt w ciele kobiety jest na głebokości ok. 3-5 cm(pkt G). ;)

Dwight 

Wysłany: Czw 28 Lut, 2008   

liczy sie technika :P a z autorem tematu sie zgadzam : ] moze dlugosc ma znaczenie ale nie jest czynnikiem nr 1 w znajdywaniu partnerek ;p no bo co? murzyni mieliby najfajniejsze dziewczyny ze wzgledu na to ze maja giganty? bez sensu

Odpowiedz do tematu