Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     pomocy !!
Autor Wiadomość
monster12 

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   pomocy !!

Witam!! Powiem wam ze mam tak jakby 3 jaja tzn to 3 jest male 0.5 cm jedno jajo wieksze od drugiego o polowe a to trzecie bylo wieksze ale sie zmniejszylo teraz to zaowazylem to 3 mam juz 3 lata kiedy ono sie pojawilo milem silne bule ale teraz nie nic nie boli bylem z tym u lekarza mowil ze trzeba operowac jeden mowi ze tak drugi ze nie nie iwem co robic boje sie operacji co mam z tym zrobic nie wiem czy to nie wodniaczek byl duzy a teraz juz jest mniejszy :P prosze o odpowiedzi z gory bardzo Dziekuje !!!!

Ronlado

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

No to byles u lekaza i nie wiesz czy wodniak? Jak wodniak to raczej tzreba operowac. Jak duzy torbiel to tez raczej.. Zrob sobie jeszcze badania krwi na markery wybierz te odpowiedzialne za jadra i przeswietlenie jader.

monster12 

tzn raczej nie torbiel nie wiem jak to sie zwie
to jest male bylo wieksze ale sie zmienjszylo wlsnie jestem chory i zmniejszylo sie nie wiem co t omoze jekas cysta nie wie mrobilem usg ale nie pamietam co ten lekarz mowil bo to bylo 2 lata temu bylo duze nie dawno zmniejszylo sie czy to jakis dobry znak ?? czy niee

penis.com.pl
andropenis
patelacha

Ty masz 3 jaja i sie martwisz, a niektórzy nie maja nawet 2-ch (ja mam dwa, ale jakbym miał 3 to wcale bym się nie martwil - po prostu obskoczyłbym więcej lasek).
I tyle...

monster12 

Wysłany: Wto 20 Lut, 2007   

To nie jest takie smieszne bo kurde nie wiem co mi jest to male powstalo nie wiem czy to mozliwie mialem goraczke w nocy poczulem smak onanizacji a na drugi dzien mnie zabolamy jaja nie wiem czy to przez to po 2 mialem wysoka goraczke czy to to spowodowalo ze to powstalo :( :( prosze o odpowiedzi

[ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 ]
Wiec jak powie mi ktos co mam zrobic czy isc do lekarza czy niech mi to siedzi to worku ??? :D

Ronlado

Wysłany: Wto 20 Lut, 2007   

Do lekarza! To moze byc wiele przyczyn takiego czegos. Jezeli to wodniak to chyba operacja Cie czeka :? Ale nie chce byc zlym prorokiem. Idz do lekarza.

monster12 

Wysłany: Sro 21 Lut, 2007   

to nie wodniak bo pytalem sie starszej co mi jest ona mowila mi ze to napewno nie wodniak wiec co to moze byc

Odpowiedz do tematu