Co robić? |
Autor | Wiadomość |
fakzz Wiek: 37 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 2 Skąd: gdynia | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 Co robić? |
|
| Witajcie mam nadzieje ze poradzicie mi co mam zrobic pewnej kwestii. Otoz stulejki jako tako nie mam, caly napletek zsuwa mi sie za obszar zoledzia - nic mnie nie boli. lecz zsuwajac moj napletek (juz tak gdy jest juz w pol. odsloniety zoladz) to zoladz lekko kieruje sie w dol (zagina jakby) jakby z tylu penisa byl jakis opor wzgledem zoledzia. oba boki napletka nie moge sciagnac bo sa zrosniete z warstwa skorna... czy to normalne? nie centralnie lecz z tylu z boku pod krawedzmi bocznymi zoledzia... moze poradzicie mi co robic | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| DO lekarza idz, jezeli Ci to przeszkadza. Takie sciaganie żołądzia do dołu zazwyczaj wiaze sie, z krótkim wędzidełkiem. Daj fotki jak masz. | |
| |
 |
fakzz Wiek: 37 Dołączył: 19 Lut 2007 Posty: 2 Skąd: gdynia | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 Re:Re |
|
| dzięki że odpisałeś
podaj mejla zapodam Ci fotke
w kazdym badz razie planuje wizyte do Urologa | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |
|
| No lepiej idź do tego urologa. Takich zrośnięć trzeba się pozbyć raczej, bo nic dobrego z nich nie wyniknie. | |
| |
 |
|