| stulejka czy normalka ? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | Ronlado 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |   
 |                                              | 
 |                                              | Co powazne moze sie stac?  co to za pytanie  Jak  by cos sie dzialo zlego, to obrzezani Panowie raczej by nie byli obrzezani   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Cheaster   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |   
 |                                              | dziś nie miałem okazji spróbować może jutro. A mam pytanie cZy ze stulejką jest możliwe uprawianie sexu?? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                              | Ciezko ze stulejka...malo konfortowo ponoc. Ból, krotki stosunek..potem unikanie stosunkow heh..ogolnie ciezko. I jak nalozyc prezerwatywe skoro nie schodzi napletek   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Cheaster   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 18 Lut, 2007 |   
 |                                              |  	  | Ronlado napisał/a: |  	  | I jak nalozyc prezerwatywe skoro nie schodzi napletek | 

no też prawda xD no sie zobaczy wieczorem xD
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | lysy10zbrz 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 11 Mar, 2007 |   
 |                                              | lajtowo panowie ja miałem taki sam przypadek jak sie masturbowałem to mój napletek był cały czas na penisie ale już tak to wycwiczyłem że mogę tzw walić konia  :D ze sciągnięty m napletem tylko zagina mi sie troche w d ół jak zdejme na maxaa  :D pozdro ze stulejką też da sie stukać ' -) |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |