Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     stulejka czy normalka ?
Autor Wiadomość
Cheaster 

Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   stulejka czy normalka ?

E zastanawiam się czy to jest stulejka czy nie
http://www.newforeskin.biz/CI/CIchart.htm#index zdjęcia przy CI 9
a i jeszcze jedno dziś próbowałem zdjąć napklate i zrobviłem to tylko do około 2/5 i dalej nie próbowąłem bo najpierw wolałem sie dowiedzieć wiecej. Później zaobserwowąłem leciutenkie pieczenie i lekkie zaczerwienienie na końcu naplatka. Dziś sciągąłem go tak pierwszy raz do tych 2/5 . Czy wszystko w normie czy nie ?

Ronlado

Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   

nie. Masz stulejke - do lekarza

Cheaster 

Wysłany: Pią 16 Lut, 2007   

a czy mój przyadek jest taki ciężki czy nie ?? i co może sie stac jeśli nie pujde do tego lekarza

[ Dodano: Pią 16 Lut, 2007 ]
sorki ale mam jeszcze parę pytań xD

1. Co prawda mam dopiero 14,5 lat i czytałem gdzieś że jak w wieku 15 lat nie będzie zchodzić to trzeba sie martwić xD poczekać jeszcze ??
2. Czy są jakieś ćwiczenia na stulejke ? Tak by samemu naprawić ten problem ??

penis.com.pl
tabletki penilarge
Ronlado

Wysłany: Sob 17 Lut, 2007   

Jezeli masz tak jak na fotkach, to ciezko Ci bedzie to wycwiczyc. Ale poszukaj sobie na forum o cwiczeniach..ale raczej nic nie da...

No z tych fotek wynika (jezeli masz tak samo) ze ta Twoja stulejka jest dosc mocna. I tylko lekarz Cie ratuje. pff bajki z czekaniem..co Ci da ze poczekasz pol roku? Nie rob sobie nadzieji, ze Ci samo przejdzie jezeli masz taka stulejke.

Taka brutalna prawda.

Cheaster 

Ronlado napisał/a:
) ze ta Twoja stulejka jest dosc mocna.

:/ kurde to źle xD ale chyba nie jest to taki mocne bo żołądzi wychodzi na 2/5 dalej nie próbowałem xD heh spróbuje pocwiczyc a jak nic nie wyjdzie to pójde do lekarza xD
a i jeszcze jedno
jeśli w stanie erekcji zółądzi nie wychodzi ale jak reką se pomoge to wyjdzie bez problemu to jest to stulejka w tym przypadku ??

adadverts 

Ronlado napisał/a:
jeśli w stanie erekcji zółądzi nie wychodzi ale jak reką se pomoge to wyjdzie bez problemu to jest to stulejka w tym przypadku ??

W takim wypadku to nie jest absolutnie stulejka.

I ściągaj ten napletek. Nie wiem w ogóle, jak to możliwe że dotąd "nie próbowałeś". Od nieściągania napletka może on zrosnąć z źołędzią i to właśnie może być twój problem.
Próbuj ściągać najlepiej w kąpieli, bo ciepła woda rozszerza skórę i zmniejsza ewentualny ból/pieczenie. I napisz, co tam odkryłeś...

Cheaster 

adadverts napisał/a:
Próbuj ściągać najlepiej w kąpieli, bo ciepła woda rozszerza skórę i zmniejsza ewentualny ból/pieczenie.

okui dziex za rade zrobie jak piszesz xD

a mam jeszcze pytanie xD bo podobno pod żołędziem gromadzi sie jakiś bród itp. to trzeba myć ale jak często ??

Gość

Cheaster napisał/a:
adadverts napisał/a:
Próbuj ściągać najlepiej w kąpieli, bo ciepła woda rozszerza skórę i zmniejsza ewentualny ból/pieczenie.

okui dziex za rade ;) zrobie jak piszesz xD

a mam jeszcze pytanie xD bo podobno pod żołędziem gromadzi sie jakiś bród itp. to trzeba myć ale jak często ??

hej tez mialem podobny problem jak Ty. Zanim pojdziesz do lekarza sprobuj jescze samemu sciagnac napletek. Pamietaj zawsze zeby probowac np w czasie cieplej kapieli lub dobrze naoliwij oliwka dla dzieci skore i penisa. Sciagaj do pierwszego bolu przetrzymaj i poluzuj. Cwicz codziennie po okolo miesiacu powinenes juz moc sciagnac napletek. Co do Twojego pytania to Tak pod napletkiem (na zaledzi) gromadzi sie taki bialy nalot o przykrym zapachu. A penisa nalezy myc codziennie rowniez pod napletkiem. Mnie po cwiczeniach sie udalo obylo sie bez zabiegu. Ale jezeli zauwazysz ze np wiezadelko jest za krutkie to wtedy musisz juz isc do lekarza. Pozdrawiam

Cheaster 

Pawel5 napisał/a:
Zanim pojdziesz do lekarza sprobuj jescze samemu sciagnac napletek. Pamietaj zawsze zeby probowac np w czasie cieplej kapiel

czy to różnica czy zrobie to kiedy mi stoi czy nie ??

adadverts 

Cheaster napisał/a:

Dwa razy dziennie, czyli rano i wieczorem.

Cheaster napisał/a:
czy to różnica czy zrobie to kiedy mi stoi czy nie ??

Lepiej robić, jak stoi :)

Ronlado

No albo od tego naciagania popeka Ci napletek i bedzie jeszcze bardziej bosko, bo zaczna sie robic blizny i tak Ci sie zwezy w koncu, ze nie bedziesz mogl sie nawet odlac :twisted:

No chyba ze nie popęka :wink:

Jak zobaczysz, ze swędzi Cie napletek, czy tam piecze to daj na luz z naciaganiem i do lekarza.

Cheaster 

Ronlado napisał/a:
No albo od tego naciagania popeka Ci napletek i bedzie jeszcze bardziej bosko, bo zaczna sie robic blizny i tak Ci sie zwezy w koncu, ze nie bedziesz mogl sie nawet odlac

to w sumie spróbować tak czy nie ?

Ronlado napisał/a:
Jak zobaczysz, ze swędzi Cie napletek, czy tam piecze to daj na luz z naciaganiem i do lekarza.

oki xD XD a do jakiego lekaża jeśli możecie odpowiedzieć

adadverts 

Próbuj, ale delikatnie. Nic na siłę.

A lekarza na razie odradzam, bo niektórzy są strasznie chętni do krojenia czy to potrzebne czy nie. Wiadomo - każdy chce dziś zarobić...
Najpierw spróbuj stulejkę rozćwiczyć. Dopiero gdy to nic nie da, wybierz się do lekarza.

penis.com.pl
orgasm contol
Ronlado

DO urologa. Jak chcesz probowac to sprobuj to naciaganie, no ale nic na chama.

Cheaster 

adadverts napisał/a:
Próbuj, ale delikatnie. Nic na siłę.

Ronlado napisał/a:
no ale nic na chama.

oki zrobie delikatnie ;) ogólnie mam jeszcze pytania xD

czy np. jak podczas erekcji zdejme naplatek i erekcja minie a mój żołądzi będzie odsłonięty to czy coś może się stać poważnego ??

Odpowiedz do tematu