Nie wiem ?? czy to groźne czy nie ?? |
Autor | Wiadomość |
adikmen Wiek: 32 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 13 Skąd: Konin | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 Nie wiem ?? czy to groźne czy nie ?? |
|
| Mam 14 lat i mój wacek podobno nie ma stulejki lecz sklejkę i jak powiedziała pani lekarz
jak mi go badała (fajnie było) że to jest właśnie sklejka . Ale co to jest sklejka odpowie mi ktoś
proszę to dla mnie ważne
choć ćwiczę wacka. | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| Sklejka? żołądź skleja sie z napletkiem? - albo skleil? no to byles u lekarza i nie zapytales sie? Znajomemy jak nie mogl odsunac napletka, to lekarz mu go sila naciagnol i zszedl. Pelno syfu mial pod nim ponoc pfff...
powodzenia | |
| |
 |
adikmen Wiek: 32 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 13 Skąd: Konin | Wysłany: Pią 16 Lut, 2007 |
|
| To ja raz już tak miałęm ale znowu czy ćwiczyć bo jak mechanicznie to potem tak piecze że chyba nie można wychodzić z domu , a teraz szkoła
| |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 17 Lut, 2007 |
|
| To lekarka znalazła sklejkę i nic z tym nie zrobiła? Nic nie powiedziała co z tym robić? | |
| |
 |
adikmen Wiek: 32 Dołączył: 15 Lut 2007 Posty: 13 Skąd: Konin | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 |
|
| ogólnie o to chodzi że raz to ja tak miałem , no i to nie jest przyjemna sprawa , po każdym szczaniu trzeba iść zamoczyć wacka w rumianku . A tu naprzykład święta i co mam latać z wackiem n wierzchu w domu , a tak to to powiedziała żę trzeba rozciągać w wannie . Takie ćwiczenia ale nie wiem czy daja rezultaty. | |
| |
 |
budnis 
Wiek: 45 Dołączył: 31 Sie 2006 Posty: 100 Skąd: z domu | Wysłany: Wto 20 Mar, 2007 |
|
| adikmen napisał/a: | po każdym szczaniu trzeba iść zamoczyć wacka w rumianku . A tu naprzykład święta i co mam latać z wackiem n wierzchu w domu , a tak to to powiedziała żę trzeba rozciągać w wannie . Takie ćwiczenia ale nie wiem czy daja rezultaty. |
skoro tak ci zalecił lekarz to chyba te ćwiczenia dają konkretne rezultaty, może tylko trzeba trochę poczekać. a co do moczenia w rumianku to wcale nie musisz biegać do całym domu tylko zostać w łazience | |
| |
 |
|