Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problemy z erekcją pomocy :(
Autor Wiadomość
zip328 

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007   Problemy z erekcją pomocy :(

Mam problem z erekcją wszystko było by dobrze gdyby nie to że mam 20 lat i wspaniała dziwczyne. Jestem ze swoją dziwczyną krótko i niedawno postanowiliśmy rozpocząc ze soba współżycie, doszło do totalnej katstofy. Ona była bardzo podniecona i chciała abym przeszedł do dzieła a tu lipa sprzęt opadł. Wczesniej gdy piesciłem dziewczyne po piersiach i nie tylko dochodizło u mnie do erekcji i myślełem że podczas seksu tym bardziej do niej dojdzie i się przeliczyłem. Gra wstępna trwała długo później sie rozebraliśmy a ja dalej nie byłem w stanie nic poradzic trwałao to dosyć długo aż stwierdizlismy że nie ma sensu. Jest mi bardzo przykro bo ona myśli że to przez nia że mnie nie podnieca juz z nią o tym rozmawiałem ale nie bardzo moge z niej wyciągnąc co o tym myśli puki co o tym nie rozmawiamy i niby jest wszystko w pożadku. Wiem że taki stan rzeczy spowoduje wczesniej czy później rozpad naszego związku co zapwne pogłębiło by mój problem. Maiłem juz takie problemy wczesniej ale sądziłem że jakoś wszystko sie ułoży ze trafie na inna dziwczyne i jakoś będzie no i sie przeliczyłem. Najbardziej żałuje że zwlekałem z zaczerpnięciem porady u sprecjalisty i dopiero teraz się do tego próbóje zmusić, poprostu musze jakoś rozwiązać ten problem bo czuje że mój związek na którym mi do szaleństwa zależy jest bardzo zagrożony. Przyczyną mojego prolemu prawdopodobnie jest stres którego kiedyś było ponad wszelka miarę teraz jest troche mniej i słyszałem że nadmierny onanzm również może się do tego przyczyniać jesli tak to może być rówież powód, oraz wczesniejsze roazczarowania jesli chodzi o sex. Moje pytanie brzmi nastepująco : Czy jest ktoś na tym forum kto miał/ma podobne problemy???? czy wie ktos jak wygląda leczenie tego problemu czy wizyty u seksuologa są drogie czy pokrywa je kasa chorych????. widząłem mase podobnych postów i w ani jednym rozwiązania prblemu bądz człowieka który sie wyleczył dlatego panicznie sie boje czy da się coś z tym zrobić. Ne chce żeby ktoś snół jakies własne tezy na temat mojego problemu jesli nie jest obeznany z tematem lub jesli sam takiego nie ma to poprostu nie ma sensu. Jestem zdesperowany tym bardziej ze względu na mój wik i to że jestem atrakcyjnym facetem kobiety to auważaja a ja mam bardzo niską samoocenę i wielki problek który po prostu musze rozwiązac :( Z góry dziękuje za pomoc...

k3 

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007   

Mialem i mam ( bo jeszcze nie testowalem czy sie cos zmienilo) ten sam problem, udalem sie do osoby madrej - seksuologa, powiedzial mi ze jest to wynik namiernego stresu przed stosunkiem seksualnym co faktycznie jest w moim przypadku zgodne z prawda, pogadalismy sobie i powiedzial zebym nie martwil sie o to jak wypadne itp tylko zeby skupic swoja uwage nie na moim problemie lecz na tym zbeby pratnerce byla przyjamnie zalecil mi 15 min gry wstepnej jesli bym nadal byl malo przekonany do jego metody zaproponowal mi tabletki na rozladowanie stresu moze jakies wino ( tak samo polecila mi jedna z forumowiczzek tutaj sie udzialajacych paulina jesli zel napisalem sorki :) ) i wszyskto jest problemem psychicznym brakiem samokontroli i wpojenia sobie ze jest git i wszystko stanie, bo jak czlowiek zacznie myslec ze nie stanie to nie stanie :) i sie zalamie, mysle ze powinniscie poromzawiac ze soba o tym niech Cie rozluzni odprezy a potem juz wszystko pojdzie jak po masle. Zaufanie wspolne porozumienie to podstawa a strach przed niepowodzeniem odstaw na obku, nie masz cos sie martwic na takie zaburzenia erekcji cierpi 3 miliony w polsce a ty nie masz problemu z erekcja tylko problem lezy w psychice relaks i rozluznienie to klucz do nezlej jazdy :)

paulinka 

Wysłany: Wto 13 Lut, 2007   

k3 madre stwierdzenia podłanczam sie do Twoich słów:P

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

penis.com.pl
andropenis
zip328 

Wysłany: Sro 14 Lut, 2007   

3k gdyby na tym forum bylo więcej osób takich jak ty było by mi łatwiej i tak juz mi troszke ulzyło ...Jak wygladaja koszta wizyty u seksuologa ile masz lat jesli mógł bym wiedziec i czy u cibie problem wygladął podobnie ... czy do sekusuologa moge uzyskac skierowanie u lekaża ogólnego czy załatwiałes to innaczej?? jesli beda jakeis rezultaty u cibeie to prosił bym o kontakt na forum bądz na privie zip328@autograf.pl bardzo by mi pomogły te informacje. Mieszkam w małym miescie i prawdopodobnie aby zasięgnąc fachowej pomocy będe musiał poszukac gdzie indziej chcał bym sie dowiedziec czy dysponujesz jakimis inf na temtat specjalistów seksuologów w danych miastach. Ty też rozmawiałes o tym ze swoją dziwczyną moze dostałes wskazówki od seksuologa jak taką rozmowę nawiazać??. Moja dziwczyna nie lubi rozmawiac o problemach choc wie że powinna ale w koncu to bardziej moj problem wiec sie jej nie dziwie. Myslałem aby wybarc się razem z nią do seksuologa ale boje sie ze to ja troszke przerazi przestraszy ... Jeśli jeszcze ktos na z forum miał podobne problemy prosił bym o choc najmniejszą wskazówk ę po prostu musze się ostro za to wziąć i mam zamiar doglębnie dowiedziec się jak. Dzięki 3k juz mi bardzo pomogłeś :wink:

[ Dodano: Sro 14 Lut, 2007 ]
Sorka miało byc k3 :mrgreen:

patelacha

Wysłany: Pon 19 Lut, 2007   

A Twoja lala robiła Ci laske? Nie no to wio, pała będzie Cię aż parzyła! I spokojnie anala możesz robić!

Odpowiedz do tematu