po mastrubacji. . . |
Autor | Wiadomość |
boumaxd Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 2 | Wysłany: Pią 19 Maj, 2006 po mastrubacji. . . |
|
| Czy zmniejszanie penisa po masturbacji to normalka?? ODP!! | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 20 Maj, 2006 Re: po mastrubacji. . . |
|
| [quote="boumaxd"]Czy zmniejszanie penisa po masturbacji to normalka?? ODP!![/quote]
Masturbując sie zwiększasz temperaturę penisa. Po zakończeniu temperatura dość szybko spada co powoduje obkurczenie... Tak mi sie wydaje... | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 20 Maj, 2006 |
|
| No to chyba najnormalniesza rzecz na ziemi: gdy już Ci było tak dobrze, jak mogło byc najlepiej, to krew z Twojego organu odpłynęła i skurczył się on do rozmiarów "jałowych". Chyba nie myślisz, że będziesz miał członka w stanie niepobudzenia w rozmiarach członka w erekcji. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
boumaxd Dołączył: 16 Lut 2006 Posty: 2 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| Cytat: | Chyba nie myślisz, że będziesz miał członka w stanie niepobudzenia w rozmiarach członka w erekcji. |
Ale chodzi o to ze mam tak. . . normalny rozmiar....staje mi...pozniej jest jeszcze mniejszy niz normalnie. | |
| |
 |
belcr0x Dołączył: 22 Lut 2006 Posty: 31 Skąd: Jaworzno | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| co z tego, normalna reakcja nie wada, nie przejmuj sie tym, po paru minutach zas Ci moze stanac a nawet i po chwili | |
| |
 |
Ziuuuteek Dołączył: 17 Lut 2006 Posty: 45 | Wysłany: Nie 21 Maj, 2006 |
|
| Ale głupie pytanie... | |
| |
 |
tomek4545 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 57 Skąd: okolice leszna w wielkopolsce | Wysłany: Nie 19 Lis, 2006 |
|
| to normalne, ze po wytrysku sie kurczy
moze nawet byc mniejszy ale nie przejmuj sie
pocierz sie ze znowu ci stanie i na nowo | |
| |
 |
harry41 Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 9 | Wysłany: Pon 29 Sty, 2007 |
|
| panowie. czemu wciskacie mu taki kit. jesli po masturbacji ci się kurczy to są dwa powody: 1. niewłaściwie sie masturbujesz 2. masz problemy z estrogenami
spróbuj masturbowac sie drugą reką z zamkniętymi oczami jesli po obkurczy ci sie to masz problem nr2 a wtedy to już tylko kuracja hormonalna. musisz zgłosic sie do lekarza pierwszego kontaktu a on dalej skieruje cię do specjalisty | |
| |
 |
mutek 
Wiek: 49 Dołączył: 12 Lut 2007 Posty: 30 Skąd: B-c | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| wiecie podobno gdy się masturbujesz ubywa Ci płynu paździeżowego w "muzgu" po prostu głupiejesz!!! potrzebny jest on do łączenia kory "muzgowej".. gdzieś tak słyszałem | _________________ mutek is gutek | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 Re: po mastrubacji. . . |
|
| boumaxd napisał/a: | Czy zmniejszanie penisa po masturbacji to normalka?? ODP!! |
hehehehehehe tak jakto sie mowi .. po dobrej zabawie, krew odplywa i narzad flaczeje | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|