PENIS |
Autor | Wiadomość |
edek77 Dołączył: 10 Lut 2007 Posty: 1 Skąd: Brzesko | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 PENIS |
|
| Heja.Mam prawie 16 lat i mój penis ma 16 cm. Czy to wystarczająco?? Mnie wydaje sie że tak ale jak wy sądzicie.Prosze napiszcie... | _________________ Edek77 | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| jest ok ! tylko ze to juz milionowy post tego typu.. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| Elo, JA tez mam 16 lat i mój penis mierzy tez 16 cm i 13 obwodu i moge Ci śmiało powiedzieć ze to spokojnie starcza w seksie nawet nadto jest ok. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| masz 16 i nie jestes prawiczkiem <lol> no no wczesnie zaczales ;D | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| Nie nie jestem juz prawiczkiem,kocham moja dziewczyne a ona mnie wiec wszystko jest jasne. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| zola napisał/a: | Nie nie jestem juz prawiczkiem,kocham moja dziewczyne a ona mnie wiec wszystko jest jasne. |
no niestety nie do konca chociaz kazdy ma swoije zycie ktorym kieruje osobiscie ja nie pochwalam tego typu rzeczy .. - przynajmiej w tak .. mlodym wieku | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| a tam gadacie...mam znajoma co starcila dziewictwo w wieku 13 lat :p | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 11 Lut, 2007 |
|
| ja nie myśle fiutem tylko głową Nie jestem jak inni 16-latkowie którzy myślą tylko o seksie i jak by tu jakąś panienkę przelecieć. Zawsze pamiętam aby sie zabezpieczyć i każdy moj stosunek z dziewczyna jest w 100% przemyślany. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| no to gratuluje wyjatkowej dojrzalosci
Pozdrawiam, i pamietaj, zeby tego nie zatracic - nie sluchaj co ci kumple mowia, przemysl to kilka razy pzdr | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 12 Lut, 2007 |
|
| dzięki.Mam kolegów którzy mowia po ty sie zabezpieczasz leć ją bez gumki nic sie nie stanie.A juz jeden moj kolega(17lat) jest tatą. | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
patrycja_mary 
Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 46 | Wysłany: Sob 24 Lut, 2007 |
|
| bad ziom napisał/a: | masz 16 i nie jestes prawiczkiem <lol> no no wczesnie zaczales ;D |
niektorzy szybko zaczynaja... | _________________ Już nic nie będzie takie samo... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| patrycja_mary napisał/a: | bad ziom napisał/a: | masz 16 i nie jestes prawiczkiem <lol> no no wczesnie zaczales ;D |
niektorzy szybko zaczynaja... |
czesto zle koncza ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |
|
| Cytat: | a tam gadacie...mam znajoma co starcila dziewictwo w wieku 13 lat :p |
Też mam taką znajomą. W wieku 18 lat była już mężatką z dzieckiem na ręku | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 |
|
| moim zdaniem każdy dojrzewa w innym czasie i kiedy indziej jest na to gotowy!!!
a że ktoś szybko zaczyna nie oznacza zaraz czegos złego albo że musi żle skonczyc!!!
niby 18 lat to wiek wmiare normalny i akceptowany przez społeczenstwo ale co miec 1 raz nie znac sie i zajsc w ciaże?moja siostra tak miała zawsze najkochansza cureczka najlepsza średnia w szkole matura zdana na piątkach i szustkach a dzien matury był też dniem porodu ale poród sie przesuna o kilka dni nigdy nie chodziła na imprezy jest abstynentka!!!a po 18 impreza na wiosce i wpadka ...
ja mialam 15 lat i 11 miesiecy kochałam sie z chlopakiem, z którym byłam 8 mama byla pierwsza osoba z która o tym gadałam zabezpieczylam sie i nie zamierzam miec dziecka w najbliższym czasie wtedy czulam sie już na to gotowa i nie żałuje co prawda niejestem już z tamtym chlopakiem ale wciaż mamy kontakt nieraz wyskoczymy na piwko czy na imprezke albo po prostu na kawe!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 27 Lut, 2007 |
|
| Zgadzam sie z Tobą Paulinka w 100% | _________________ Nie poddawaj się, bierz życie jakim jest..
Pozdrawiam | |
| |
 |
|