Czarne plamki na prąciu :( (FOTO!!!) |
Autor | Wiadomość |
penisek :) Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 Czarne plamki na prąciu :( (FOTO!!!) |
|
| Witam. Dopiero teraz przyszlo mi do glowy, zeby zapytac sie kogos o opinie. Do lekarza wstydze sie pojsc
Mianowicie chodzi o to ze mam czarne przebarwienia na skorze prącia. Zaczelo sie z jakies 12 lat temu, moze wczesniej nawet (teraz mam 22) i bylo to jedna czarna plamka. Z czasem robilo sie ich wiecej, jedna obok drugiej i znalazly sie tez na trzonie. Nie wyglada to zbyt pieknie, zeby nie powiedziec odrazajaco. Podejrzewam od dlugiego czasu i tak najgorsze, wiec prosze o szczere opinie. Do tego mam te "slawne" prosaki czy jakos tak (te biale krostki na koronie prącia) ale wiem ze to normalne. Ale co z tymi czarnymi plamkami? nie sa to zrgubienia, nie swedzi nie piiecze, no nic. Poprostu tak jakby przebrwienia skory. Co to moze byc? | | |
| |
 |
penisek :) Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 4 | Wysłany: Nie 04 Lut, 2007 |
|
| No mam jeszcze zdjecie:
http://www.savebigfile.co...05_256.jpg.html
Jak widac czesc pracia jest juz jakby ciemniejsza, a maly kawalek zostal jakby z naturalnym kolorem Rak, czerniak czy co to moze byc? | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 05 Lut, 2007 |
|
| Niestety zdjęcia pod podanym adresem brak... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
penisek :) Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 4 | |
| |
 |
penisek :) Dołączył: 04 Lut 2007 Posty: 4 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| Nikt nic nie wie i nie ma zadnego pomyslu? Na zadnym forum nie znalazlem takiej dolegliwosci. Z podobnych to tylko plamki, ale czerwone (bardzo podobne)... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| nie che być nie miła ale stary a głupi!!!
rozumniem że 15 latek ma jakies zachamowania ale ty masz 22 lata i nie poszedłes z tym do lekarza?
dla mnie to po prostu głupota i jestem przerażona takim mysleniem-od 12 lat chlopie chcesz żeby trzeba było amputowac!!!
szczerze to wstyd chowaj w kieszen lec do lekarza i mniej nadzieje że nie jest za pużno albo że to nic groźnego!!!!!
DOBRZE BEDZIE ALE IDZ DO LEKARZA BO TAKIE PISANIE BEZ POWAŻNEJ DIAGNOZY NIE POMOŻE!!! JESTES PRAWICZKIEM??? | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| Masz dość ciemne zabarwienie skóry penisa, więc możliwe że na żołędzi też zrobiły się takie plamki barwnikowe. Ale koniecznie sprawdź to u dermatologa. Wydaje mi się, że jest jakaś kuracja która wybieli te plamki. | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 10 Lut, 2007 |
|
| tylko lekarz ... <boje sie> | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
|