Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !
Autor Wiadomość
Strikerx 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   odp

Ja nie rozumiem po co robicie z tego taki problem...jeśli tak to was dołuje to kąpcie się w kąpielówkach albo pojedynczo...ja osobiście miałbym w d...e co inny facet obok mnie na basenie o mnie myśli ważne co ja myślę i jaką mam orientacje...

tomek4545

Wysłany: Czw 25 Sty, 2007   Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !

kgdynia napisał/a:
Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ?
[/b]

ja sie z tym zgadzam
juz dawno to zauwazylem
nawet jak dziewczyny chodza z soba za reke
a chlopacy??
poruszylem juz ta sprawe z kolega-stalismy sie solidarni
zaczelismy chodzic za reke
no i sie skonczylo jak sie skonczylo-szybki numerek

pytania?-wiadomosci prywatne

kocurek 

Wysłany: Sro 31 Sty, 2007   Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz !

tomek4545 napisał/a:

ja sie z tym zgadzam
juz dawno to zauwazylem
nawet jak dziewczyny chodza z soba za reke
a chlopacy??
poruszylem juz ta sprawe z kolega-stalismy sie solidarni
zaczelismy chodzic za reke
no i sie skonczylo jak sie skonczylo-szybki numerek

pytania?-wiadomosci prywatne

pytania?? przecież tu jest już wszystko napisane. :) szaleństwo młodości, umiesz cieszyć się życiem i nie skupiasz się jedynie na tym co "trzeba by" robić.

penis.com.pl
penilarge krem
kamil22latt

Wysłany: Nie 04 Lut, 2007   

nie moge tu wiele osób zrozumiec. Jak wz moyecie napisac ze jak ktos sie kapie razem to jest gejem. musicie isc chzba do wojska tam sie kapalismy wsyscy razem nie ma czegos takiego jak nie bede sie kapal y chlopakim bo cos tam a to ze sie kapie y chlopakiem nie oznacza ze jestem gejem . w wojsku co kapiel bylismy pod jednym boksem w pare osob popatrzylismy na siebie i tyle normalny odroch popatrzec jaki ma inna osoba,

harold mckee 

Wysłany: Nie 04 Lut, 2007   

malapalka napisał/a:
chlopak z chlopakeim pod prysznicem = gejek
rozmowa na czacie chlopak z chlopakiem= gejek

mentalnosc ludzka sie chyba nie zmieni... ech ..

wedlug twojej teori drogi kolego, faceci na basenie, obojetnie na kogo by patrzec do g.. tak ? czy nawet w szatni od wfu przebierajac sie .. czy nawet biorac razem po wfie prysznic - tez geye tak ? gratuluje podejscia .. naprawde..

a jesli chodzi o to drugie .. to poprostu brak mi jest slow ... ech .. nie skomentuje bo nie byloby to .. delikatnie mowiac kulturalna wypowiedz.

Bruno Pelletier

Wysłany: Pią 09 Lut, 2007   

kąpiąc sie ostatnio pod prysznicem usłyszałem jakieś głosy. Okazało się, że weszło 2 młodych chłopaków - bez krępacji rozebrali się i weszli pod swoje prysznice nie zasłaniając zasłonek :)
Jeden z nich (ten ładniejszy) stał przodem więc każdy kto wszedłby do łazienki zobaczyłby go w pełnej krasie :)

k3 

Wysłany: Sob 10 Lut, 2007   

nie no chyba mozna sie kapac pod prysznicem z innymi tej samej płci, ja tak mialem na woodstocku tam sa warunki skrajne kazdy sie odwrocil w inna strone i tylko plecy bylo widac troche alternatywnych rozwiazan i mozna zawsze sie dogadac a co do dziewczyn pod prysznicem tj tak dla nas mezczyzn jest spoko bo nam sie podobaja dziewczyny i na odwrót jak dziewczyna widzi faceta lub facetow pod prysznicem na dodatek ladnych to tez ja cieszy wszystko zalezy od mentalnosci i podejscia danej jednostki spolecznej a ze kazdy z nas jest inny zawsze bedzie wiele opinii na jeden temat

kgdynia 

Wysłany: Sob 03 Mar, 2007   

Bruno Pelletier napisał/a:
kąpiąc sie ostatnio pod prysznicem usłyszałem jakieś głosy. Okazało się, że weszło 2 młodych chłopaków - bez krępacji rozebrali się i weszli pod swoje prysznice nie zasłaniając zasłonek :)
Jeden z nich (ten ładniejszy) stał przodem więc każdy kto wszedłby do łazienki zobaczyłby go w pełnej krasie :)

Bo niema sie czego wstydzić ma penis tylko jedne mam dużego a drugi mam małego ...
z tego co wiem to sportowcy kąpia sie nago pod prysznicami...
chyba sa jakieś nawet zdjęcia z neta ...

Goofy7

No bo w tym niema nic dziwnego, ze się kąpią nago od tego są szatnie i dlatego są męskie i damskie aby można było bez skrępowania się przebierać. A że ktoś zerka to normalne ilu z nas porównywało z kolegami swoje penisy, ilu bierze udział w dyskusjach i ankietach nawet na tym forum o wielkości członka ile osób ogląda fotki w galerii na tej stronie gdzie oglądamy penisy innych a ilu z nich jest gejami ? Niema związku jedno z 2 i tyle. Biorę prysznic na basenie z kumplem ja patrzę jakiego ma on patrzy jakie ja mam sa to szybkie zerknięcia ale w łóżku z nim nie byłem i nie będe hehe.

Gość

Popieram GOOFY7 masz 100% rację to tylko szczenięce docinki wyrostków którzy krzyczą na dwóch facetów że to zaraz geje lub gdy chłopak chodzi w stringach czy podgala owłosienie łonowe to g... . Ale cóż polecam nie zwracać na to uwagi .

wstydniś

Trenuje kosza od 6lat i po treningu każdy ściąga baty i wbijamy pod prysznice, nikt się nie krępuje i nie śmieje bo każdy ma to samo! W niedziele z 9 znajomymi wynajmujemy sale w szkole są tam takie prysznice że lecą rułki przez całą długość i z nich wystaja tylko sikacze, każdy stoi koło siebie i się myje i co? Orgia geji? ja z kolegą jestem tam najmłodszy reszta to faceci po 20-30 lat. I nikt się nie przejmuję że wszyscy stoją nago koło siebie, bądź co bądź to prysznic a nie sex. Oceńcie się.

Alan*

Wysłany: Pią 16 Mar, 2007   

Mój stary wraz ze swymi kolegami z pracy wynajmuje co piątek sale w szkole aby pograc sobie w noge czy w siatkę. Często zabiera mnie ze sobą i zawsze po 2 godzinach treningu idzie sie pod prysznic. Kiedy poszedłem pierwszy raz nie wiedziałem jak sie zachowac wszyscy byli nadzy a ja sie wstydzilem tak rozebrac przed ojcem, ale pogadaliśmy sobie na ten temat i od tamtego momentu zawsze kompie sie nago. Teraz nie wyobrazam sobie brac prysznic w majtkach. Przeciez kazdy z nas ma to samo więc dlaczego sie wstydzicie. Czy ktoś moze mi odpowiedzieć na to pytanie ????

taki on

Wysłany: Sob 17 Mar, 2007   

moze dlatego ze twoj stary ma duzego, a ty masz małego......

penis.com.pl
bathmate
Gość

Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   

Mam pytanie ,jak bierzecie prysznic to nie macje czasami ochoty odpryskać sie i co wtedy przerywacie prysznic ,wychodzicie do sedesu czy lejecie tak jak stojcie w wanie, w brodziku czy w kabinie np.basenowej.

kgdynia 

Wysłany: Nie 18 Mar, 2007   

aleksander13 napisał/a:
Mam pytanie ,jak bierzecie prysznic to nie macje czasami ochoty odpryskać sie i co wtedy przerywacie prysznic ,wychodzicie do sedesu czy lejecie tak jak stojcie w wanie, w brodziku czy w kabinie np.basenowej.

do wanny to nie ale pod prysznic czemu nie... i tak zaraz zleci...

Odpowiedz do tematu