| Koledzy i Ja |
| Autor | Wiadomość |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 09 Lut, 2007 |
|
| | malapalko - jesteś poprostu zwykłym frustratem obrażającym innych użytkownikówm Forum. Jeśli nie podobaja Ci się tematy dotyczące innej orientacji to poprostu ich nie czytaj... No chyba, że jesteś "kryptociotą" których znam na pęczki... Mięśniaki, które jak zobaczą pod prysznicem kolesia to idą się do kąta brandzlować.... | |
| |
 |
20latek [Usunięty] | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| | |
| |
 |
patrycja_mary 
Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 46 | Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |
|
| [quote="aartii"] | malapalka napisał/a: | | papkus powiedz poprostu ze tez pedalek jestes a nie mnie tu wyzywasz hehe jak was jara dotykanie innych kutasow to powodzenia slepa genia |
malapalko Forum jest po to zeby rozmawiac na nim na rozne temety,a ty nie powinienes nikogo urazac!!!jak ci sie cos nie podoba to nie wchodz na Forum,proste....i nie skaplikowane. | _________________ Już nic nie będzie takie samo... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
..::AnDrEaS::.. [Usunięty] | Wysłany: Sro 02 Sty, 2008 |
|
| | aartii napisał/a: | | malapalka napisał/a: | | papkus powiedz poprostu ze tez pedalek jestes a nie mnie tu wyzywasz hehe jak was jara dotykanie innych kutasow to powodzenia slepa genia |
I ten post przemawia za potrzebą wyrzucenia dzieciarni z forum. |
No dokładnie...! Szczególnie tej niedojrzałej! | |
| |
 |
mirek18 Wiek: 37 Dołączył: 27 Gru 2007 Posty: 72 Skąd: nowa ruda | Wysłany: Pon 14 Sty, 2008 |
|
| | ban i tyle nie cackac sie z gownazeria :/ | _________________ prawdziwy sajanin nie robi dwa razy tych samych blędoów | |
| |
 |
| |