Ból Penisa przy dotyku |
Autor | Wiadomość |
Artas Gość | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 Ból Penisa przy dotyku |
|
| Witam was.
Mam 14 lat mam taki problem gdy dotykam penisa palcem lub obejmuję reka to odczuwam ból ale nie trwały trwa on tylko gdy go dotykam gdy zamaczam go w wodzie nie odczuwam bólu jedynie przy dotyku boję sie ze moze to byc cos powaznego i czy powineinem sie zkonsultowac z lekrazem?
chciałbym też dodać ze gdy dłużej przytrzymam palec na penisie to przestjae boleć ale gdy go porussze znów boli tak jakby był wrażliwy na dotyk | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sro 07 Lut, 2007 |
|
| masz nadwrażliwosc penisa poszukaj sa na forum tematy o tym | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Artas92 Dołączył: 07 Lut 2007 Posty: 9 | Wysłany: Czw 08 Lut, 2007 |
|
| To ja na 2 koncie tamto przestało dzialać chciałbym dodać poprawke że nie boli mnie cały penis tylko żolądź gdy to własnie żolędzia dotykam reszta jest w porzadku chcialbym tez sie dowiedziec czy to jest powazne
[ Dodano: Pon 12 Lut, 2007 ]
Pomocy................................... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
lapa_1993 Dołączył: 02 Sty 2007 Posty: 3 | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 |
|
| Do cholery Przecież to JEST NORMALNE! Tylko niektórych ( np. obrzezanych ) to nie boli. To jest w 100% normalne | |
| |
 |
|