Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     WYLECZYŁ KTOŚ TE BIAŁE KROSTKI NA KORONIE PENISIA??
Autor Wiadomość
capitan

Wysłany: Sob 26 Lis, 2005   

Mam identycznie jak Edek.I chciałbym się spytac czym to moge zamrozić?

krysiu22

Wysłany: Wto 29 Lis, 2005   

na stronie głownej kliknijcie sobie na problemy i chroby, a następnie na krosty na penisie(plamki fordyce'a)
nie wiem czy to o czym mówicie na forum w tym temacie to jest to co ja mam czy tez może to co jest umieszczone na tej stronie czyli krosty na penisie.
ja mam takie białe krostki wokół żołędzia na skórze, a po bokach penisa są nieco większe i ciągną się prawie do końca członka
pomóżcie jak możecie. pozdrawiam

Kenny G

Wysłany: Sro 30 Lis, 2005   

Te krostki sa normalnym przejawem wynikającym z budowy naszego Członka.Ja mam też takie i nic z tym sie nie dzieje.Pozdrawiam i nieradze sie tym przejmowac i nieradze ich usówac żadnymi sposobami.

penis.com.pl
masturbator
capitan

Ale mnie to denerwuje i boje się jak może w przyszłosci zareagować na to dziewczyna :oops:

Bruno Pelletier

jak będzie mądra i będzie Ci ufała to nie zareaguje - proste

bic

Wysłany: Czw 01 Gru, 2005   

EDEK 22 strone wczesniej(ostatni post) ma dokladnie tak samo jak ja! i co znalazłes na to jakis sposób? czy ktos wogóle znalazł... :cry:

Kenny G

Wysłany: Wto 06 Gru, 2005   

Moim zdaniem nie nalezy sie przejmowac i drażyc ten temat.Naturalny wytwór i uroda Penisa.Tki musi nam sie podobać .Kobiety pewnie coś maja innego.Pozdro

Gość

Wysłany: Sro 07 Gru, 2005   

Nie wiem po co ten temat nadal drąży sie, przecież juz tyle razy ludzie pisali ze to normalne. Ja tez to mam i wcale mi to nie przeszkadza.

chlopak84 

Wysłany: Czw 08 Gru, 2005   

Ciesze sie, ze znalazlem ta strone, bo juz od dluzszego czasu zastanawialy mnie te krostki. Tez je mam, ale na szczescie nie sa bardzo widoczne.

Rafał_90

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   

Witam. Tez mam takie chroski ale to nic groznego!! to normalne u mezczyzny. bylem raz na kontroli :wink: i lekaz nic niestwierdzil wiec jest git :P

chlopak84 

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   

A u jakiego lekarza byles? Tez bym sie z checia przeszedl na kontrole, tylko nie wiem do jakiego lekarza. Isc do urologa, czy do jakiegos innego lekarza?

Noob

Wysłany: Sro 21 Gru, 2005   

ja tez mam te plamki nie wiem jak je usunąć strasznie mnie denerwóją...! są w dotyku szorstkie i nieprzyjemne uważam też że przyczyniaja sie do tego ze szybciej dochodze bo dużo bardziej wszystko przez nie odczuwam ;///

nikt_

Wysłany: Wto 27 Gru, 2005   

A JAK WYLECZYC TE --- Grudki perliste --- ??? ktos z Was może wie ? tylko nie mówcie mi, zę to normalne etc. -wiem- ale sie chce tego pozbyc ........ :(

penis.com.pl
tabletki penilarge
walterppk

Wysłany: Pon 02 Sty, 2006   

A do jakiego lekaza trza sie udac jesli sie zauwazyło jakies hmm nieprawidłowosci?Do urologa dermatologa czy jeszcze cos innego??

dReAk 

Wysłany: Wto 03 Sty, 2006   

To co opisujecie w tym temacie to sa prosaki. :lol: Tez takie mam ale to jest normalne.
Prosaki na penisie nie wymagaja leczenia. Nie ma masci, kremu, plynu „na pryszcze”, ktore zmniejszylyby ilosc lub wielkosc zmian. Czesto po latach ich ilosc ulega zmniejszeniu, ale nastapuje to samoistnie. Jedyne wskazanie do interwencji to zakazenie zmiany (najczesciej po samodzielnych probach „wycisniecia”); samoistne zakazenie (czyli powstanie ropnego stanu zapalnego) zdarza sie bardzo rzadko. Posiadanie prosakow niczym nie grozi i nie przeszkadza w podjeciu i prowadzeniu zycia plciowego. Odradzam natomiast wyciskanie prosakow na wlasna reke, szczegolnie tych polozonych na praciu i mosznie, chocby nie wiem jak byly paskudne! :wink:

chcecie wiedziec cos wiecej na ten temat zajrzyjcie TU

POZDRAWIAM

Odpowiedz do tematu