Plamy czerwone |
Autor | Wiadomość |
casiomix Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Czw 01 Lut, 2007 Plamy czerwone |
|
| Słuchajcie, mam problem
Wyglada to tak
http://img391.imageshack....=biednieat1.jpg
Po ostatnim seksie zrobiły mi się takie czerwone plamki i ogólnie boli to troche. Dodam ze problemy z dziewczyna mamy juz od dawna. Wczesniej nawet bylem u lakarza ale nic nie stwierdził...
Ginekolog do ktorej chodzi dziewczyna tez nic nie stwierdzil, zadnych chorob widocznych czy cos. Ogolnie jest tak, ze po seksie mam natarty penis i nie nadaje sie do uzytku. Tzn mozemy robic seks tylko raz na tydzien. Po tym wyglada jakby walczyl na wojnie i musi minac tydzien zeby znow był uzyteczny.
Dermatolog/Wenerolog po ogledzinach stwierdziła ze ogolnie członek nie jest chory tylko jest mechanicznie poobcierany i zeby mu robic okłady.
kolega w ostanim poscie pokazał fokte moj penis wygląda tak samo tyle że
mam jeszce zaczerwienienia pod żołędziem wygląda to jakby cos pękło ale nic nie boli mam pytanie gdzie z tym isc do jakiego lekaza czy nasmarowac to czymś ?? pudrem ??
mam 17 lat | |
| |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| ehh....do Urologa, albo dermatologa tez mozesz skoczyc. Nie smaruj niczym..bo jeszcze gorzej mozesz sobie narobic jak bedziesz sie sam leczył. | |
| |
 |
casiomix Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 2 | Wysłany: Pią 02 Lut, 2007 |
|
| a czeba tam miec skierowanie ??
to zaczyna Puchnać czy to źle ??Co mi moze dolegać? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Ronlado Dołączył: 22 Sty 2007 Posty: 91 | Wysłany: Sob 03 Lut, 2007 |
|
| No najpierw idz do rodzinego lekarza po skierowanie. Albo zadzwon i umow sie na prywatna wizyte. Jezeli puchnie to nie mam pojecia. Biegiem do lekarza bo to moze byc cos innego niz prosaki!! ze zdjecia wyglada na to wlasnie..ale to tylko fota. | |
| |
 |
|