Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Plamy czerwone
Autor Wiadomość
casiomix

Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   Plamy czerwone

Słuchajcie, mam problem
Wyglada to tak
http://img391.imageshack....=biednieat1.jpg

Po ostatnim seksie zrobiły mi się takie czerwone plamki i ogólnie boli to troche. Dodam ze problemy z dziewczyna mamy juz od dawna. Wczesniej nawet bylem u lakarza ale nic nie stwierdził...

Ginekolog do ktorej chodzi dziewczyna tez nic nie stwierdzil, zadnych chorob widocznych czy cos. Ogolnie jest tak, ze po seksie mam natarty penis i nie nadaje sie do uzytku. Tzn mozemy robic seks tylko raz na tydzien. Po tym wyglada jakby walczyl na wojnie i musi minac tydzien zeby znow był uzyteczny.

Dermatolog/Wenerolog po ogledzinach stwierdziła ze ogolnie członek nie jest chory tylko jest mechanicznie poobcierany i zeby mu robic okłady.

kolega w ostanim poscie pokazał fokte moj penis wygląda tak samo tyle że
mam jeszce zaczerwienienia pod żołędziem wygląda to jakby cos pękło ale nic nie boli mam pytanie gdzie z tym isc do jakiego lekaza czy nasmarowac to czymś ?? pudrem ??
mam 17 lat

Ronlado

Wysłany: Pią 02 Lut, 2007   

ehh....do Urologa, albo dermatologa tez mozesz skoczyc. Nie smaruj niczym..bo jeszcze gorzej mozesz sobie narobic jak bedziesz sie sam leczył.

casiomix

Wysłany: Pią 02 Lut, 2007   

a czeba tam miec skierowanie ??
to zaczyna Puchnać czy to źle ??Co mi moze dolegać?

penis.com.pl
orgasm contol
Ronlado

Wysłany: Sob 03 Lut, 2007   

No najpierw idz do rodzinego lekarza po skierowanie. Albo zadzwon i umow sie na prywatna wizyte. Jezeli puchnie to nie mam pojecia. Biegiem do lekarza bo to moze byc cos innego niz prosaki!! ze zdjecia wyglada na to wlasnie..ale to tylko fota.

Odpowiedz do tematu