Proszę tylko bez żartów i proszę o dobrą odpowiedź |
Autor | Wiadomość |
zawisza370 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 8 | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 Proszę tylko bez żartów i proszę o dobrą odpowiedź |
|
| Pytanie 1
Czy ludzie bezpłodni mają sperme?
Pytanie 2
Kiedy się masturbuję to boli mnie żołądź(mam 14 lat i stulejkę) | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
zawisza370 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 8 | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 |
|
| i trzecie pytanie co prawda jestem za młody ale w wieku 6 lat jakiś koleś kopnął mnie w genitalia i dzisiaj mam jedno jądro mniejsze(skóra napięta) a drugie większe(taki luźny wór) i jeszcze jedno mam penisa w stanie spoczynku przekrzywionego w lewo a w zwodzie to jeszcze bardziej | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 Re: Proszę tylko bez żartów i proszę o dobrą odpowiedź |
|
| 1. Zdarza się. Po prostu u części ludzi bezpłodnych występuje produkcja spermy, która nie zawiera jednak plemników zdolnych do zapłodnienia.
2. Idź do lekarza w celu usunięcia stulejki. Na co jeszcze czekasz?
3. Normalne jest, że jedno jądro jest większe. I zapewne nie jest to efektem kopnięcia. Choć nie bardzo rozumiem... Czy to oznacza, że połowa worka moszowego jest napięta, a połowa luźna?
4. Taki Twój urok.
Pozdrawiam. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zawisza370 Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 8 | Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 |
|
| aarti no wiesz, co byłem u lekarza w wieku 4 lat i on mi poradził i rzeczywiście nauczyłem się ściągać napletek z żołędzia ale onmi powiedział, że pójdę do chirurga w wieku 18 lat a to dlatego(tak mi powiedział), że w wieku 18 lat penis przestaje rosnąć i wtedy można ścinać CZĘŚĆ napletka, bo pytał się mnie czy chce mieć cały napletek odcięty(a ja tak nie chce) bo jesli teraz zetne to moje genitalia urosną i wtedy nie będę miał CAŁEGO napletka
ale przyznał że u mnie nie jest tak źle że można luzakiem poczekać(że nic złego może się nie stac cos typu dostania załupku lub czegos innego)
Z góry WIELKIE dzięki za odpowiedź!!! | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
|
| a do puntku 3 to tak jak myślisz jedna połowa wisi a druga napięta | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
|
| a i mój żołądź jest fioletowy zawsze a podczas masturbacji czerwony | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
|
| a myślę że zawsze powinien być różowy | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 26 Sty, 2007 |
|
| Kolor żołędzi jest różny u różnych ludzi (zależy od karnacji skóry) i może zmieniać swoją barwę w zależności od stopnia podniecenia. Co do stulejki - lekarz miał rację. A co do jąder i moszny - dziwna sprawa, lekarz nic na ten temat nie mówił? | |
| |
 |
apollo11 
|
| Jeśli chodzi o kolory to nic poważnego.
Kolor żołędzia może sie zmieniać od ciemnego(fioletu-granatu) do różowego, zależy to od np. (co podejrzewam w tym przypadku) zmian temperatury członka...
Jeśli chodzi o kształt moszny to tak ją już ukształtowała natura u mężczyzn!! | |
| |
 |
|
| w wieku 4 lat byłem u lekarza a koles kopnął mnie w 6 lat | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
|
| a i jescze jedno co mam zrobić gdy w stanie erekcji boli mnie żołądź i dlatego coś mi nie pasuje z kolorem żołędzia | _________________ Zawisza370 | |
| |
 |
apollo11 
|
| Co najważniejsze to pamiętaj że togo typu forum to nie jest "szpital specjalistyczny online", można się dowiedzieć tylko części informacji i to od osób które z identycznym problemem miały do czynienia. Dlatego standardowo polecam wizytę u lekarza.
Jesli chodzi o ból żołędzia, to powinieneś określić jaki to typ bólu, bo są przeróżne np.
-pieczenie
-szczypanie
-kłucie
-promieniowanie
-miejscowy
Jeśli ból miałby być ze stłuczenia to powinieneś go czuć zaraz po stłuczeniu w wieku 6 lat a nie nagle daje on znać w wieku 14 lat przy masturbacji - w takij sytuacji znowu polecam lekarza. Postaraj się o bardziej wnikliwą analizę twojego stanu (ze szczegułami ).
Możesz coś przeczytać tutaj:
http://www.nastolatek.pl/...?a=art&ida=2088 | |
| |
 |
patelacha Dołączył: 31 Sty 2007 Posty: 50 | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 |
|
| A masturbujesz si e ręką czy ustami - bo jak ręką to na początku może troche boleć, spróbuj ustami powinno być dobrze - uwaga - tylko nie próbuj połykać spermy, lepiej ja wypluj! | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|