jak to jest z tym? |
Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 jak to jest z tym? |
|
| Siemanko ktos tu juz pisal o dziwnym sluzie ktory wydobywa sie w czasie podniecenia i wyczytalem ze w tym sluzie moga byc plemniki???? to prawda? czy ktos ma takie cos i czy mial stosunek bez zabezpieczenia mimo tego sluzu i nic sie nie stalo?? prosze o odp!!! | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| to jest normalne niewiem czy wszyscy ale wielu facetów tak ma sa tam plemniki wiec trzeba używac gumki jak nie chce sie miec bobasa!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 Re: jak to jest z tym? |
|
| malapalka napisał/a: | Siemanko ktos tu juz pisal o dziwnym sluzie ktory wydobywa sie w czasie podniecenia i wyczytalem ze w tym sluzie moga byc plemniki???? to prawda? czy ktos ma takie cos i czy mial stosunek bez zabezpieczenia mimo tego sluzu i nic sie nie stalo?? prosze o odp!!! |
Tak jest kiedy się ten tego to krótko przed wytryskiem (chodz też nie zawsze) niektórym facetom nie wiem czy wszystkim (raczej nie) wydobywa się owy śluz w którym są plemniki... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| owy śluz to z tego co mi wiadomo to płyn z gruczołu krokowego [prostaty], który miesza się z plemnikami przed wytryskiem. mogą w nim być plemniki, gdyż jak już napisałem ten płyn jest w tym celu produkowany [przedłuża żywotność plemników w pochwie i ułatwia im poruszanie się]. Powinieneś używać gumki jeżeli chcesz się zabezpieczyć przed "byciem tatą" , bo możesz próbować stosunku przerywanego i przerwać stosunek przed wytryskiem ale nie wiesz czy przypadkiem płyn z prostaty z ewentualnymi plemnikami nie przedostał się już do macicy. | |
| |
 |
antoni Dołączył: 02 Cze 2005 Posty: 7 | Wysłany: Sro 31 Sty, 2007 |
|
| W przedniej części cewki moczowej czyli w twoim penisie, znajduje się dość dużo małych gruczołów śluzowych, które wraz z gruczołami Cowpera (są wielkości grochu i umieszczone są tylnej części cewki moczowej pod prostatą) pod wpływem podniecenia seksualnego wydzielają małą ilość przejrzystego, rzadkiego i bardzo śliskiego śluzu.
Wypływ ten może uczynić żołądź śliską, co ułatwia wprowadzenie członka do pochwy. Nie jest to wypływ nasienia a stanowi przygotowanie do wytrysku oraz świadczy o gotowości psychicznej do odbycia stosunku płciowego, czyli jest oznaką podniecenia seksualnego. Warto wspomnieć, że wydzielanie śluzu może się w ogóle nie pojawiać, zwłaszcza w przypadkach wzwodu spowodowanego głównie przez czynniki mechaniczne a udział psychiki jest niewielki. Wypływ ten nazywany jest tez preejakulacja. | |
| |
 |
|