WIEK - cm | Autor | Wiadomość | Pawel33 Wiek: 35 Dołączył: 18 Gru 2006 Posty: 16 Skąd: Koszalin | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| Czemu nie wiezysz, naprawde, moge moze kilka zdjec wkleic, tylko n ie wiem jak! | | | |  | aartii [Usunięty] | Wysłany: Pią 12 Sty, 2007 |
|
| Pawel33 napisał/a: | Czemu nie wiezysz, naprawde, moge moze kilka zdjec wkleic, tylko n ie wiem jak! |
Spokojnie, nie emocjonuj się tak, ja Ci wierzę. Jeśli tylko mogę w ten sposób sprawić, że będziesz chociaż przez chwilę usatysfakcjonowany i dumny z wielkości swojego akcesorium kopulacyjnego. Bo apelować o zaprzestanie tej giełdy wymiarów chyba już nie warto. | | | |  | Pawelek1988 Dołączył: 28 Sie 2005 Posty: 1 | Wysłany: Wto 30 Sty, 2007 |
|
| a ja mam 18 lat i penisa 16,5cm w zwodzie... i boje sie ze juz mi nie urosnie a poza tym to tez jest inaczej bo w zaleznosci od poszczegolnego wzwodu mierzy od 15cm a nawet do 17,5 | | | |  | penis.com.pl | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|