Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Żylaki pod żołądziem
Autor Wiadomość
hmm

Wysłany: Pią 26 Sty, 2007   Żylaki pod żołądziem

Witam

z góry proszę o odpowiedzi dojrzałe i pomocne i bez żadnych głupich komentarzy.

Otóż mam.. problem? Od jakiegoś czasu (no może roku) mam dość duże żyły znajdujące się bezpośrednio na penisie (nie na skórce jak w jednym temacie kolega pokazywał) - lecz znajdują się one dokładnie (jak patrzę od góry) po prawej dolnej strony penisa (gdy napletek jest ściągnięty). Są dość pokażne gdy napnę skórkę lub gdy jest podczas wzwodu. Wybrzuszają się i minimalnie wyginają penis w lewą stronę. Mają długość mniej więcej centymetra i układają się jedna pod drugą - z tym że ta najwyżej położona jest złączona jakby w koło i akurat w tym miejscu jest największe wybrzuszenie. Doszedłem do wniosku że może to wynikać z nadwyrężenia penisa.. Czasami po dwóch stosunkach (w odstępnie paru godzin) to miejsce mnie zaczyna swędzieć! Piszę dlatego, że w ostatnim czasie zauważyłem że te żylaki powiekszyły się.. i obawiam się że wraz z ilością stosunków itp żyły te powiększą się..

ps. po lewej stronie symetrycznie mam podobnie ale jest to 1 żyła i nie wystaje aż tak bardzo jak tamte.

pozdrawiam i z góry dziękuję za prawdziwe porady i opinie.

hmm

Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

zrobila mi sie druga zyla na srodku i pod zoladziem! :( czy ktos moze mi w jakikolwiek sposob pomoc? chyba nie mam co liczyc.. powinienem sie udac do lekarza

Odpowiedz do tematu