Wasze fetysze |
Autor | Wiadomość |
qtasek Wiek: 33 Dołączył: 21 Sty 2007 Posty: 69 Skąd: Kraków | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 Wasze fetysze |
|
| Nieiwem czy precyzyjnie to ująłem. Ale chodzi mi o rzeczy które was szczegolnie podniecaja.
Dla mnie są to pończochy lub rajstopy.. oczywiscie na kobiecych zgrabnych nóżkach. A co to jest u was ? | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Sro 24 Sty, 2007 |
|
| uwielbiam mojego Faceta w dresie i białych skarpetkach
ale jednak najbardziej uwielbiam gdy jest nago | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 25 Sty, 2007 odp |
|
| Seledynowa koszula nocna mojej laski mniam | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
cobi79 Dołączył: 19 Mar 2006 Posty: 70 Skąd: Bydgoszcz | Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 |
|
| no ja lubie chłopakow w dresie lub dzinsach i koniecnzie grube biuale skarpetkia latem biale skarpetki owłosione nogi i obuwie sportwoe moglbym takiego schrupac i go jebac godzinami:p
Ten fetysz sportowego stylu, białych skarpetek i sportowych butów zwany jest SNEAKERS:P | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 27 Sty, 2007 |
|
| cobi79 napisał/a: | no ja lubie chłopakow w dresie lub dzinsach i koniecnzie grube biuale skarpetkia latem biale skarpetki owłosione nogi i obuwie sportwoe moglbym takiego schrupac i go jebac godzinami:p |
Po tym co przeczytałem dobrze się zastanowię, nim następnym razem wyjdę na ulicę w adidasach i białych skarpetkach | |
| |
 |
|