Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     za długi napletek??
Autor Wiadomość
berrcik

Wysłany: Sob 25 Lis, 2006   za długi napletek??

witam, moj problem jest nastepujacy: otoz podczas wzwodu napletek nie zsuwa mi sie z penisa, na pewno nie jest to stulejka gdyz recznie daje sie zsunac bez najmniejszego problemu... jest tak jakby "za długi" - nie odslania zoledzia. czy da sie to usunac operacyjnie??

chlopak84 

Wysłany: Sob 25 Lis, 2006   

Da, ale po co? Nie warto

ja_89 

Wysłany: Nie 26 Lis, 2006   

A co w tym złego? ja tak mam i się z tego ciesze. To jest przecież normalne, niektórym zchodzi, niektórym nie :\

penis.com.pl
masturbator
bad ziom 

Wysłany: Nie 26 Lis, 2006   

ja tez tak mam, przyznaje, ze troche mi to przeszkadza, ale w masturbacji ani troche :P :P:P

ja_89 

Wysłany: Pon 27 Lis, 2006   

np w czym ci to przeszkadza?

berrcik

Wysłany: Wto 28 Lis, 2006   

ja_89 napisał/a:
np w czym ci to przeszkadza?

np w tym ze gumki pekaja;/

1808
[Usunięty]

http://img295.imageshack....281cie60kh7.jpg

skumajcie takie zdjecia bo tez sadze ze mam troche za dlugiego napletka, da sie z tym normalnie zyc??

berrcik

1808 napisał/a:
http://img295.imageshack.us/img295/937/zdj281cie60kh7.jpg

skumajcie takie zdjecia bo tez sadze ze mam troche za dlugiego napletka, da sie z tym normalnie zyc??

stary, jasne ze sie da;] wszystko zalecy od tego czy jest Ci z tym wygodnie czy nie, bo mi zdecydowanie nie jest i powaznie zastanawiam sie nad operacja!!

chlopak84 

Wysłany: Sro 29 Lis, 2006   

1808 napisał/a:
http://img295.imageshack.us/img295/937/zdj281cie60kh7.jpg

:roll: Ehh......ale powiedz mi co z Twoim penisem czy tam napletkiem jest zle? Ludzie, ogarnijcie sie. Wszystko jest ok. Skad u Was takie przewrazliwienie?

xxxbamboxxx

Wysłany: Nie 03 Gru, 2006   

Jestli mozecie to wejdzcie do dzialu stulejka i tam jest temat zalozony przeze mnie, sa tam w ktoryms z odpowiedzi do tematu moje fotki, zobaczcie czy macie takie samo cośś...bo ja sie zastanawiam czy to nie jest stulejka. Moge sobie sciagnac napletek podczas wzwodu ale jak sie powiedzmy massturbuje to i tak on znowu nasuwa sie na czesc zoledzia i jest odkryte jakies 3/4 zoledzia. Zobaczcie sobie fotki, tam sa 3 , oblookajcie i wypowiedzcie sie . Pozdro;]

gosc

Wysłany: Sro 27 Gru, 2006   

Mam pytanie..
Czy to aby przpadkiem nie będzie przeszkadzało podczas stosunku?
Czy on za bardzo nie będzie się zsuwał spowrotem??

pawkaras

Wysłany: Sob 20 Sty, 2007   

Ja mama ten sam problem co kolega. U mnie podczas wzwodu napletek całkowicie zakrywa żołędzia. Mogę go bez problemu zsunąć ale i tak po chwili zakrywa żołędzia z powrotem. Da się coś z Tym zrobić? Moim zdaniem będzie mi to bardzo utrudniało stosunek.

Gość

Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007   

da

penis.com.pl
viamax
123abc
[Usunięty]

Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007   

mam tak samo... nawet z gumka napletek razem z gumka przy minilalnym "oporze" nasuwa sie razem z gumka na zaladz...
w uporszczeniu to czlonek wsuwa sie sam w swoj napletek i z powrotem...
podczas mastubacji ok ale podejzewam ze podczas stosunku mala przyjenosc dla partnerki z tego jest... jak chcialbym zeby bylo wszystko "normalnie" to musialbym przytrzymywac skore reka tuz przy ciele
kurde chetnie bym to jakos usunol ale nie chcialbym zeby mnie obrzezali zeby podczas psoczybku i nie zakrywalo zaladz ;/

pawkaras

Wysłany: Sro 25 Lip, 2007   

Może w tym poście się powinny wypowiedzieć dziewczyny jak one to widzą ?
Ale ktoś by mógł by napisać, gdzie się udać takim problemem. Może ktoś miał i już nie ma ? Proszę pisać

Odpowiedz do tematu