za długi napletek?? |
Autor | Wiadomość |
berrcik Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 za długi napletek?? |
|
| witam, moj problem jest nastepujacy: otoz podczas wzwodu napletek nie zsuwa mi sie z penisa, na pewno nie jest to stulejka gdyz recznie daje sie zsunac bez najmniejszego problemu... jest tak jakby "za długi" - nie odslania zoledzia. czy da sie to usunac operacyjnie?? | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sob 25 Lis, 2006 |
|
| Da, ale po co? Nie warto | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| A co w tym złego? ja tak mam i się z tego ciesze. To jest przecież normalne, niektórym zchodzi, niektórym nie :\ | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
bad ziom Dołączył: 12 Lis 2006 Posty: 111 Skąd: Kraina Rozkoszy | Wysłany: Nie 26 Lis, 2006 |
|
| ja tez tak mam, przyznaje, ze troche mi to przeszkadza, ale w masturbacji ani troche :P:P | |
| |
 |
ja_89 Wiek: 36 Dołączył: 26 Cze 2006 Posty: 130 Skąd: Z nienacka | Wysłany: Pon 27 Lis, 2006 |
|
| np w czym ci to przeszkadza? | |
| |
 |
berrcik Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| ja_89 napisał/a: | np w czym ci to przeszkadza? |
np w tym ze gumki pekaja;/ | |
| |
 |
1808 [Usunięty] | |
| |
 |
berrcik Dołączył: 25 Lis 2006 Posty: 4 | Wysłany: Wto 28 Lis, 2006 |
|
| 1808 napisał/a: | http://img295.imageshack.us/img295/937/zdj281cie60kh7.jpg
skumajcie takie zdjecia bo tez sadze ze mam troche za dlugiego napletka, da sie z tym normalnie zyc?? |
stary, jasne ze sie da;] wszystko zalecy od tego czy jest Ci z tym wygodnie czy nie, bo mi zdecydowanie nie jest i powaznie zastanawiam sie nad operacja!! | |
| |
 |
chlopak84 Wiek: 39 Dołączył: 01 Gru 2005 Posty: 44 Skąd: Warszawa | Wysłany: Sro 29 Lis, 2006 |
|
| 1808 napisał/a: | http://img295.imageshack.us/img295/937/zdj281cie60kh7.jpg
skumajcie takie zdjecia bo tez sadze ze mam troche za dlugiego napletka, da sie z tym normalnie zyc?? |
Ehh......ale powiedz mi co z Twoim penisem czy tam napletkiem jest zle? Ludzie, ogarnijcie sie. Wszystko jest ok. Skad u Was takie przewrazliwienie? | |
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Nie 03 Gru, 2006 |
|
| Jestli mozecie to wejdzcie do dzialu stulejka i tam jest temat zalozony przeze mnie, sa tam w ktoryms z odpowiedzi do tematu moje fotki, zobaczcie czy macie takie samo cośś...bo ja sie zastanawiam czy to nie jest stulejka. Moge sobie sciagnac napletek podczas wzwodu ale jak sie powiedzmy massturbuje to i tak on znowu nasuwa sie na czesc zoledzia i jest odkryte jakies 3/4 zoledzia. Zobaczcie sobie fotki, tam sa 3 , oblookajcie i wypowiedzcie sie . Pozdro;] | |
| |
 |
gosc Dołączył: 27 Gru 2006 Posty: 1 | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| Mam pytanie..
Czy to aby przpadkiem nie będzie przeszkadzało podczas stosunku?
Czy on za bardzo nie będzie się zsuwał spowrotem?? | |
| |
 |
pawkaras Dołączył: 15 Gru 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 |
|
| Ja mama ten sam problem co kolega. U mnie podczas wzwodu napletek całkowicie zakrywa żołędzia. Mogę go bez problemu zsunąć ale i tak po chwili zakrywa żołędzia z powrotem. Da się coś z Tym zrobić? Moim zdaniem będzie mi to bardzo utrudniało stosunek. | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| da | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
123abc [Usunięty] | Wysłany: Sro 25 Kwi, 2007 |
|
| mam tak samo... nawet z gumka napletek razem z gumka przy minilalnym "oporze" nasuwa sie razem z gumka na zaladz...
w uporszczeniu to czlonek wsuwa sie sam w swoj napletek i z powrotem...
podczas mastubacji ok ale podejzewam ze podczas stosunku mala przyjenosc dla partnerki z tego jest... jak chcialbym zeby bylo wszystko "normalnie" to musialbym przytrzymywac skore reka tuz przy ciele
kurde chetnie bym to jakos usunol ale nie chcialbym zeby mnie obrzezali zeby podczas psoczybku i nie zakrywalo zaladz ;/ | |
| |
 |
pawkaras Dołączył: 15 Gru 2006 Posty: 9 | Wysłany: Sro 25 Lip, 2007 |
|
| Może w tym poście się powinny wypowiedzieć dziewczyny jak one to widzą ?
Ale ktoś by mógł by napisać, gdzie się udać takim problemem. Może ktoś miał i już nie ma ? Proszę pisać | |
| |
 |
|