Ćwiczenia na stulejkę? oraz pytanie |
Autor | Wiadomość |
zaciekawiony Dołączył: 31 Paź 2006 Posty: 11 | Wysłany: Wto 31 Paź, 2006 Ćwiczenia na stulejkę? oraz pytanie |
|
| Witam.
Na stronie głównej przeczytałem, że istnieją jakieś ćwiczenia na stulejke a dokładnie na poszerzenie pierścienia na napletku. Czy ktoś z Was tego próbował?? Przyniosło efekty?? Czy myślicie, że takie coś jest możliwe wogóle??
I moje drugie pytanie: mam stulejkę. Długość mojego członka to ok 16-17cm więc nie narzekam ale jego grubość mnie nie zadowala. W spoczynku jest w normie bo ok 9 cm ale przy wzwodzie tylko odrobine ponad 11. Czy to wina stulejki? Czy generytcznie jest zakodowana wielkość penisa a stulejka ją ogranicza? Czy mogę zwiekszyc jego grubość? Ciekawi mnie rónieżczy pompka oprócz zwiększania penisa zwiększa również samo ciałko napletka.[/url] | |
| |
 |
zaciekawiony Dołączył: 31 Paź 2006 Posty: 11 | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Mógłby ktoś odpowiedzieć?? PRoszę | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| No więc rozćwiczyć można raczej tylko lekką stulejkę, czyli taką, w której napletek schodzi w całości w opadzie, a nie do końca jedynie we wzwodzie. Najprostsza metodą na to jest po prostu regularna masturbacja w ciepłej wodzie (np. podczas kąpieli). Od ciepłej wody skóra się rozluźnia i łatwiej ją rozciągnąć. Przy mocnej stulejce jest to raczej trudne, ale może i wykonalne - kto wie. Na pewno na rezultaty trzeba poczekać kilka miesięcy. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 |
|
| można i całkowitą (nie mówie że w każdym przypadku) | |
| |
 |
mati_sk8 Dołączył: 26 Kwi 2006 Posty: 1 | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| heh no ja tez mam problem, mialem calkowita ale po treningu schodzi w spoczynku a w zwodzie tez schodzi ale jeszcze musze potrenowac | |
| |
 |
Noil [Usunięty] | Wysłany: Czw 12 Kwi, 2007 |
|
| Ja nie trenowałem, bo do pewnego wieku nie uważałem żeby to było mi potrzebne. Potem miałem taki czas, że chciałem to szybko rozciągnąć no i niestety... jak nie trzasnęło, krew pociekła. Skończyło się na zabiegu chirurgicznym, ale jestem z tego zadowolony. Jeżeli macie możliwość to ćwiczcie regularnie. Należy pamiętać, że przerwanie rozciągania na jakiś czas, może spowodować powrót do stanu poprzedniego. | |
| |
 |
|