Feromony |
Autor | Wiadomość |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 Feromony |
|
| Stosuje ktoś z was feromony? Może mi ktoś polecić jakieś bo zastanawiam sie nad kupnem ich... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| I niech ktoś powie czy to działa w ogóle...:) | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Właśnie | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| Działanie jest dyskusyjne, za to szkodliwość - udowodniona. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| tzn? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 |
|
| To nie jest tak, że spryskasz się jakimiś tam feromonami i od razu wszystkie laski na ciebie polecą. Po prostu będziesz roztaczał wokół siebie jakiś tam feromon intensywniej niż inni i jeśli znajdzie w twoim otoczeniu laska lecąca właśnie na ten feromon to teoretycznie powinieneś jej się spodobać. Teoretycznie - bo jeśli z wyglądu czy z charakteru jej nie spasujesz to na co się zdadzą jakieś feromony? No i czy tobie ta laska przypadnie do gustu?
A co do szkodliwości - udowodniono, że spryskując się feromonami receptory twojego organizmu wykrywają ich nadmiar i przestają produkować własne. Czyli potem już nie spodobasz się żadnej lasce bez tych "dopalaczy" | |
| |
 |
skywalker 
|
| "(...) a zwłaszcza istnienie feromonów ludzkich jest wciąż sprawą kontrowersyjną i ostatecznie nie dowiedzioną"
i tu mi troche nie pasuje bo w necie można spotkać reklamy ludzkich feromonów... najprawdopodobniej reklamy te kłamią...
adadverts a ty używałeś feromonów? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
|
| Nie. Czytałem kiedy artykuł o nich, bodajże w dziale naukowym Newsweeka. | |
| |
 |
skywalker 
|
| Hmmm kurcze... teraz to już sam nie wiem... może 1 buteleczka (6ml) nie zaszkodzi? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 odp |
|
| Po przeczytaniu tego stwierdzam że nie ma sensu kupytac tego lepiej samemu zdobyć myszke | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|