Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     "Siła" orgazmu.
Autor Wiadomość
erazmaneki

Wysłany: Nie 14 Sty, 2007   "Siła" orgazmu.

Gdy byłem młodszy, podczas masturbacji odczuwałem bardzo silny orgazm, taki, ze aż mnie rozsadzało. Teraz, podczas wytrysku mam superorgazmy,ale juz nie az tak silne jak kiedys. Czuje wielką przyjemnosc, ale to nie jest juz to, co kiedys. Zaprzestanie onanizowania na jakies czas, np. miesiąc raczej nie pomaga.Czy ktos zauważył takie zjawisko u siebie.???

dick.ens

Wysłany: Wto 16 Sty, 2007   

Jakbys dał dzikusowi zjeść pierwszy raz czekoladke z nadzieniem orzechowym - tez będzie wniebowziety. A po 3 latach jak kilka razy w tyg. bedzie jadl - tez bedzie nadal w niebo wziety - "ale juz nie tak, jak za pierwszym razem". Widzisz analogie? Mysle ze słuszna. Zwlaszcza gdy spojrzymy do "wnetrza" organizmu jak jara sie czyms nowym a przyjemnym. Potem nadal bedzie przyjemne, ale to juz nie to samo co za pierwszym razem.

Strikerx 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   odp

Ja zauważyłem to u siebie. Kiedyś jak waliłem to były orgazmy przesycone takim przyjemnym bólem a teraz to są po prostu orgazmy...może to wina członka?Kiedyś był mniejszy i może wtedy jak z niego wywaliło to było tak fajnie... :lol:

penis.com.pl
tabletki penilarge
Odpowiedz do tematu