"Siła" orgazmu. |
Autor | Wiadomość |
erazmaneki Dołączył: 06 Sty 2006 Posty: 5 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 "Siła" orgazmu. |
|
| Gdy byłem młodszy, podczas masturbacji odczuwałem bardzo silny orgazm, taki, ze aż mnie rozsadzało. Teraz, podczas wytrysku mam superorgazmy,ale juz nie az tak silne jak kiedys. Czuje wielką przyjemnosc, ale to nie jest juz to, co kiedys. Zaprzestanie onanizowania na jakies czas, np. miesiąc raczej nie pomaga.Czy ktos zauważył takie zjawisko u siebie.??? | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| Jakbys dał dzikusowi zjeść pierwszy raz czekoladke z nadzieniem orzechowym - tez będzie wniebowziety. A po 3 latach jak kilka razy w tyg. bedzie jadl - tez bedzie nadal w niebo wziety - "ale juz nie tak, jak za pierwszym razem". Widzisz analogie? Mysle ze słuszna. Zwlaszcza gdy spojrzymy do "wnetrza" organizmu jak jara sie czyms nowym a przyjemnym. Potem nadal bedzie przyjemne, ale to juz nie to samo co za pierwszym razem. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 19 Sty, 2007 odp |
|
| Ja zauważyłem to u siebie. Kiedyś jak waliłem to były orgazmy przesycone takim przyjemnym bólem a teraz to są po prostu orgazmy...może to wina członka?Kiedyś był mniejszy i może wtedy jak z niego wywaliło to było tak fajnie... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
|