Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Nieapetyczny temat xD
Autor Wiadomość
sephirot 

Wysłany: Czw 18 Sty, 2007   Nieapetyczny temat xD

jest to bardzo niesmaczny temat ;/ mam do was pytanie. Jak utrzymujecie odbyt w czystości, ja jak sobie czasami cos wkladam i wyjmuje to jest ubrudzone "kupą" xD Macie jakies rady?

malapalka

Wysłany: Czw 18 Sty, 2007   

co se wkladasz? :?

sephirot 

hmmm, na pocztaku wsadzalem pisaka, potem markery, a teraz zrobilem cos grubszego od markera o ksztalcie penisa

penis.com.pl
orgasm contol
muchomorek 

Lewatywa powinna pomóc.

paulinka 

szczerze to nie kumam zbytni jestes gejem?
a to że w odbycie znajduje sie kał jest zupełnie normalne!!!
nic nie mam do homo ale Ciebie nie kumam znajdz sobie faceta
szczerze to niekturzy mnie tu szokuja chyba że to ktos dla brechtu napisał bo można sie usmiac!!!

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Strikerx 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   odp

Pewnie że w srodku jest kał ogolnie to nie wiem czy sam mam czy wszystko "wychodzi" ważne żeby sam tyłek utrzymywać w czystości chyba że jest się homo to już gorzej...

adadverts 

Wysłany: Pią 19 Sty, 2007   

Z tego co wiem, to przed stosunkiem analnym robi się lewatywę. Ale nie znam się na tym, więc nie mam zielonego pojęcia jak to wygląda...

cobi79

Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   

wiec najlepiej wyczyscic se odbyt poiwem tak.
Ja moim chlopakom, czesto prawikom ktorzy chca spobowac analu polecam czopki glicerynowe.
Idz do Apteki poprps pudelko czopkow glicerynowych dla doroslych.
jest tam okolo 10 czopkow cena okolo 3,50-5 PLN zalezy jaka firma i apteka.
Wypóżniasz się w toalecie , wkaldasz jednego czopka trzymasz go z 20-30 minut, w zaleznosic od tego jak dlugo wytrzymasz, bo masz potem uczucie jakbys mial rozlowlnienie i musial isc szybko znwo do toalety. Czopek sie rozpuszcza i po tyh 20-30 minutach wypróżniasz resztki tego co zostalo, mozna to powtorzyć jesli uznasz ze to co wylatywało bylko tego jeszcze duzo. Wiec mozesz wziasc kolejny czopek na 15-20 minut , oprozniasz sie i jest OK. Potem tylko cieply prysznic bierzesz myjesz tyleczke odpowiednio mydelkiem, mozesz delikatnie namydlotny paluszek wsadzic treoszhe do otwotka tez wymydlic i dobrze pozniej wyplukac ( podczas porysznicu myjesz sie normalnie tylek z wewnatzr nie trzeba se nic plukac od srodka hehe)
i tak po okolo 30-60 minut po prysznicu jetes gotowy na stosunek analny. Nawet jak partner bedzie cchial ci polizac jezyczkiem odbycik i rozlusnic cie przed wejsciem to nie powinien sie nicyzm zniesmacyzc. Polecam ja to stosuje u moich partnerwo i zarowno oni sa zadowoleni bo sie czuja komfortowo, jak i ja bo wiem ze wszytko bedzie czyste i bez niespodzianek ktore moga zniesmacyzc czlowieka:P
( sorki za literowki ale jem i mam obklejone palce i pisze to tylko dwoma paluszkami):P

adadverts 

Wysłany: Wto 23 Sty, 2007   

Nawet nie wiedziałem, że tyle z tym zachodu...
Ciekawe czy laski chętne na anal też się tak dogłębnie czyszczą? :P

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 24 Sty, 2007   

w aptece można kupic płyn o nazwie "Enema" - stosuje sie go jako wlewkę doodbytniczą. Oczyszcza jak "talala" :)

kocurek 

Wysłany: Sro 31 Sty, 2007   

Bruno Pelletier napisał/a:
w aptece można kupic płyn o nazwie "Enema" - stosuje sie go jako wlewkę doodbytniczą. Oczyszcza jak "talala" :)

jakas nowa forma domowej lewatywy??

rajstopmaniak

Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   

Dawno się tak nie uśmiałem...

cobi79

Wysłany: Czw 01 Lut, 2007   

a z czego tu się śmiać? Wszystkie fertysz dla lduzi, to tak jak jakbym sie smial z kogos kogo rajstopy jaraja, mzoe ci w nich do twarzy hehehee

penis.com.pl
tabletki penilarge
Bruno Pelletier

Wysłany: Sob 03 Lut, 2007   

rajstopmaniak napisał/a:
Dawno się tak nie uśmiałem...

nie wiem z czego...

jeśli zaś chodzi o wlewki doodbytnicze.... przed każdą wizytą u proktologa, zanim włoży Ci do odbytu endoskop musisz się "oczyścić" czyli wykonać lewatywę. Nic w tym nadzwyczajnego, że robi się to w domu... Przy bardzo poważnych obstrukcjach również stosuje się wlewki poprzez kaniulę...

ella

Wysłany: Sro 14 Lut, 2007   

Oczywiście, ze względów estetycznych i higienicznych wskazana jest lewatywa, dokładne oczyszczenie i nawilżenie. :wink:

Odpowiedz do tematu