| wszystko wporzadku ? | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | majkimajk 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 16 Sty, 2007   wszystko wporzadku ? |   
 |                                              | 
 |                                              | pisze zeby mam andzieje sie upewnic czy z moim fiutkiem jest wszystko ok moge spokojnie zdjac skore jak maly lezy i jak jest naprezony na maxa, ale jak stoi to tylko tak ok centymetr moze niewiele wiecej za zoladz i jak mi staje to skora sama nie schodzi z zoledzia ale musze jej pomoc reka, wiec mam chyba za duzo skory i nie wiem czy jest wporzadku
 druga sprawa to, to ze mam 21 lat i tylko ok 16 cm dlugosci i w sumie tyle samo grubosci, nie jest zle nic z nim ?

http://img150.imageshack....p1060708ed7.jpg

http://img150.imageshack....p1060712kc2.jpg
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | adadverts   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |   
 |                                              | Wszystko ok, masz po prostu długi napletek. Wymiary w porządku: na długość standard, na grubość jesteś chojnie obdarzony. Ładny i zdrowy fiutek jak na mój gust   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | majkimajk 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 |   
 |                                              | mam nadzieje, ze ktos jeszcze cos napisze?  bo jak narazie sie uspokoilem   |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Piotrek87 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Sob 20 Sty, 2007 |   
 |                                              | no oka wszystko 	  | majkimajk napisał/a: |  	  | mam nadzieje, ze ktos jeszcze cos napisze?  bo jak narazie sie uspokoilem   | 
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |