WAŻNE |
Autor | Wiadomość |
Wiktor222 Dołączył: 14 Sty 2007 Posty: 20 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 WAŻNE |
|
| Mam 18 lat mój penis jak stoi miezy 16 cm ale on stoi nie tak jak powinien bo na niektórych fotkach na tym forum widzialem jak stal dęba od czego to zalezy ? | |
| |
 |
dick.ens Dołączył: 18 Cze 2006 Posty: 67 | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| Mówiąc ogólnie - od człowieka, od jednostki. Tak samo jak niektórzy mają nosy proste czy orle nosy. Tak samo i to. Nie ma dwóch takich samych, bo każdy człowiek jest inny. Jak mówisz o pełnej erekcji to według mnie - właśnie taką masz i będziesz mieć. Nie ma sie co łudzic na jakies cwiczenia czy sprzety. Producenci tego badziewia tylko liczą na nasze kompleksy w ktorych czlowiek potrafi wydac pol tysiaca na sprzęt mało warty, a nawet jeśli, to na krótki czas zadowalający. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 38 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| Jeżeli jak byłeś mały tatuś ci mówił, że wszyscy mężczyźni mają takie same penisy to wprowadzał cię w błąd. Otórz każdy mężczyzna ma innego penisa. Tyle ile mężczyzn tyle różnych członków. Jednemu stoi do góry, innemu prosto i innni mają jak banana. Kutas jak kutas każdy ładny, no prawie każdy | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 04 Kwi, 2007 odp |
|
| Penisy są rózne ale problemy ich właścicieli te same... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
|