| PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz ! |
| Autor | Wiadomość |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz ! |
|
| Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ?
sprawa 2.
jak to jest jak chłopka zagada na czacie do chłopka to od razu się go uważa za geja !!!czy to jest normalne !!! gdzie to jest męska solidarność ?
[/b] | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | chlopak z chlopakeim pod prysznicem = gejek
rozmowa na czacie chlopak z chlopakiem= gejek |
bzdura !!! np. jak sa zajęte kabiny to co on ma tez czlonka pomiedzy nogami !!! i co odraz ty myślisz ze ja z nim sex uprawiam ... albo konia wale ... bez przesady .... co w tym złego ? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| | nie wiem co jes w tym zlego ale taki juz jest stereotyp | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| | no sory ja bym nie wszedl to typa do jednej kabiny z golym kutasem on sie tam pluska a ja do niego wchodze hehe to juz gejki tak wchodza tylko | |
| |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | | no sory ja bym nie wszedl to typa do jednej kabiny z golym kutasem on sie tam pluska a ja do niego wchodze hehe to juz gejki tak wchodza tylko |
sorry może nie dokończyłem oczywiście ze jak to był kolega z którym ide na basen ! ja bym tez wszedł do typa z gołym kutasem to juz by było podejrzane to fakt ! | |
| |
 |
erazmaneki Dołączył: 06 Sty 2006 Posty: 5 | Wysłany: Nie 14 Sty, 2007 |
|
| | Jesli chodzi o czat to zależy o czym sie gada. jesli bez zadnego podtekstu erotycznego to spoko, przeciez dwóch facetów moze gadac sobie o czym tylko chce, po to są czaty. jesli chodzi o prysznic, to troche inna sprawa. Dziwniwe mogłoby to wyglądac. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 Re: PRYSZNIC ??? i czat !!!!ciekawe sam zobacz ! |
|
| | kgdynia napisał/a: | Witam ! Mam Takie pytanie jak to jest że jak dziewczyna z dziewczyna bierze prysznic w jedynej kabinie nago lub w stroju kąpielowym to jest ok a chłopak z chłopakiem bierze nago lub w slipkach w jednej kabinie to od razu są gejami
dla mnie to bzdura a dla was ? |
w stroju normalne i dla chłopaka i dla dziewczyny ale nago dla mnie nie odpowiednie można poczekac
| Cytat: | sprawa 2.
jak to jest jak chłopka zagada na czacie do chłopka to od razu się go uważa za geja !!!czy to jest normalne !!! gdzie to jest męska solidarność ? |
jeżeli szukasz samochodu i pytasz sie innego albo masz problem z dziwczyna i chcesz sie poradzic nie widze w tym nic złego i to moim zdaniem nie jest gejowsie!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 |
|
| | Zgadzam sie z toba Paulinaka w 100% | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pon 15 Sty, 2007 |
|
| A ja nie do końca rozumiem... Jak na niektórych basenach jest jedno wielkie pomieszczenie z prysznicami bez żadnych kabin i np. naraz się tam myje 20 facetów całkiem nago to mamy do czynienia ze zlotem gejów?
Osobiście nie widzę nic zdrożnego w myciu się pod prysznicem we dwójkę, jeśli żadna z osób nie ma obiekcji ku temu.
Ostatnio nawet przeczytałem, że już ręki nie wypada drugiemu facetowi podać, bo to takie ... (kontakt z ciałem drugiego faceta - a fe!). | |
| |
 |
Goofy7 Dołączył: 09 Cze 2005 Posty: 32 | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| To już chyba urosło do lekkiej paranoi. Ostatnio byłem z kumplem z pracy na basenie (mamy po 26 lat) basen posiada 4 kabiny kąpielowe było z 15 chłopa po wyjściu normalnie zdieliśmy kąpielówki i weszliśmy do 1 kabiny następnie na golasa poszliśmy do 1 boksu ( w innych też było po 2-3 facetów do tego weszli jeszcze ci co mieli pływać po nas). No i co, że 2 facetów w wieku 20 kilku lat stało obok siebie na golasa ? Jeden popatrzył na drugiego i rybka. Czy fakt, że kumpel stoi nago obok mnie to oznacza, że mam go łapać za jaka, robić loda? ba nawet jak to nie kumpel tylko obcy facet. Ludzie to jest basen, jakby to była nie wiem jakaś inna sytuacja że się nie chodzi nago a nagle 2 facetów się rozbiera to co innego. Ale jak to jest publiczna przebieralnia to co ? mam chować jajka bo w koło 20 pedałów (przepraszam za zwrot). Ja jakoś tak (jak i inni) tego nie odbieram to raczej nienormalne obierać to inaczej. Zaraz dojdziecie do tego, że jak sikam w TESCO a obok koleś sika i ma penisa na zewnątrz to też oznaka homoseksualizmu bo przecież 2 facetów z pałkami na zewnątrz obok siebie 20cm.
Pozdrawiam paranoików | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| Tokładnie to jest paranoja. Ja chodze z moim przyjacielem na basen, rozbieramy sie koło siebie idziemy razem pod prysznic ( tam jest takie wielkie pomieszczenie z natryskami)nago ale to nie oznacza ze jestesmy p.... Ale taki juz jest stereotyp i nic raczej tego nie zmieni. | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| | mój facet śmieje sie że siedze na tej stronie ale to akceptuje i jak weszlam na ten temat przy nim to sie strasznie smiał bo powiedział że każdy facet co był w wojsku to h? bo tam sa przecież wspulne prysznice!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
jeff400 Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Wto 16 Sty, 2007 |
|
| | zola napisał/a: | Tokładnie to jest paranoja. Ja chodze z moim przyjacielem na basen, rozbieramy sie koło siebie idziemy razem pod prysznic ( tam jest takie wielkie pomieszczenie z natryskami)nago ale to nie oznacza ze jestesmy homoseksualistaami. Ale taki juz jest stereotyp i nic raczej tego nie zmieni. |
popieram kazdy ma to samo . To wobec tego co powiedziec o plazy nudystów czy sportowcy np. druzyny w szatni
| |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
kgdynia Dołączył: 26 Wrz 2005 Posty: 84 Skąd: ,,, | Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 |
|
| wypraszam sobie ! nie jestem idiotą !!!! po prostu spotkałem się z taką opinią i z takim tematem dla mnie też to jest głupota bo przeciecz nie jesteśmy wszyscy gejami !!!
bo to nie jest normalne ! jak sam stwierdziłeś i ja sie z tym zgadzam !!!
Ale od idiotów proszę mnie nie wyzywać !!! | |
| |
 |
jeff400 Dołączył: 25 Cze 2006 Posty: 25 | Wysłany: Sro 17 Sty, 2007 |
|
| wypraszam sobie ! nie jestem idiotą !!!! po prostu spotkałem się z taką opinią i z takim tematem dla mnie też to jest głupota bo przeciecz nie jesteśmy wszyscy gejami !!!
bo to nie jest normalne ! jak sam stwierdziłeś i ja sie z tym zgadzam !!!
Ale od idiotów proszę mnie nie wyzywać !!! [/quote]
bardzo przepraszam jeśli uraziłem nie było moja intencja cie obrażać
Gdzieś juz był ten temat tylko nagość na basenie chyba sie nazywał | |
| |
 |
| |