wielokrotny wytrysk |
Autor | Wiadomość |
spooky Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 wielokrotny wytrysk |
|
| hej
Powiedzcie mi ile razy pod rząd jesteście w stanie dojść podczas stosunku do wytrysku????
(nie wspomagając się żadnymi dopalaczami red bullami czy viagrą )
Pytam się bo słyszałem jak niektórzy przechwalają się że potrafią 3 i więcej razy wytrysnąć a ja muszę się bardzo starać żeby dwa razy mi sie udało. Czy to są już problemy z potencją lub czy produkuję za mało spermy????? | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| zalezy od wieku - dojrzalosci ..
moj kumpel kiedys opowiadal ze udalo mu sie 12 razy ... pod rzad... nie wiem ile jest w tym prawdy .. ja po tym co powiedzial sprobowalem i mi niestety udalo sie tylko 6 razy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| przy mnie facet miał najwiecej 7 razy | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| paulinka napisał/a: | przy mnie facet miał najwiecej 7 razy |
fiuuuuuuuuu fiuuuuuuu | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
spooky Dołączył: 26 Gru 2006 Posty: 2 | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | zalezy od wieku - dojrzalosci ..
moj kumpel kiedys opowiadal ze udalo mu sie 12 razy ... pod rzad... nie wiem ile jest w tym prawdy .. ja po tym co powiedzial sprobowalem i mi niestety udalo sie tylko 6 razy |
no to gruuubo
to co ja mam powiedzieć że jest coś ze mną nie tak jeżeli 2 max 3 razy dam radę | |
| |
 |
harold mckee 
|
| nie traktowal bym tego w tej kategorii ... glupio by bylo wtedy gdyby nie bylo go w ogole .. | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
Piotrek87 Dołączył: 21 Kwi 2006 Posty: 140 | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| ale w przeciagu jakiego czasu. bo na sile mozna wiele razy z przerwami 10 min (tzn wzwod jestem w stanie osiagnac po jakichs 10mmin przerwy od wytrysku). ale do rpzyjemnosci to nie nalezy raczej, penis tez ma swoja okreslona wytrzymalosc | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| po kilku razach ilosc nasienia sie zmniejsza i nie jest to juz takie cudowne przezycie jak za pierwszym i drugim razem | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 27 Gru, 2006 |
|
| wszystko sie zgadza... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
olek78 Dołączył: 13 Sty 2007 Posty: 5 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| Piotrek87 napisał/a: | ale w przeciagu jakiego czasu. bo na sile mozna wiele razy z przerwami 10 min (tzn wzwod jestem w stanie osiagnac po jakichs 10mmin przerwy od wytrysku). ale do rpzyjemnosci to nie nalezy raczej, penis tez ma swoja okreslona wytrzymalosc |
Dokładnie mam tak samo. Po 3 razach to mnie ptak boli. | |
| |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Sob 13 Sty, 2007 |
|
| Moj rekord to 7 razy , ale to już rekordowym podnieceniem. Z reguły nie mam więcej niż dwa razy, ponieważ:
a) po 3 razie zaczynają mnie jądra boleć(tak jakby wytworzyło się podciśnienie w nich, nie bolą jeżeli jestm po długim głodzie seksualnym )
b) Mi już się nie chce ruszać, a podniecenie wygasło ( no chyba, że dziewczynie chce się troche popracować ) | |
| |
 |
|