Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss |
Autor | Wiadomość |
Szypciutki Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 18 | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss |
|
| Jak mam się pozbyć owłosienia na klacie i na olecach proszę was o rade z góry dziękuje
http://img464.imageshack....mage=001it5.jpg
Wyglądam jak małpa | | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Sob 06 Sty, 2007 |
|
| Niestety nie widzimy zdjęcia znajdującego się na twoim kompie. Musisz je najpierw wrzućić na serwer (np. http://imageshack.us/ ) i wkleić na forum link do tego zdjęcia. | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 Re: Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss |
|
| Szypciutki napisał/a: | Jak mam się pozbyć owłosienia na klacie i na olecach proszę was o rade z góry dziękuje |
W innym temacie pisałeś, że masz 13 lat, więc chyba włosy na klacie nie są Twoim problemem. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 |
|
| Bardzo dobre podsumowanie | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | |
| |
 |
Szypciutki Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 18 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 Re: Jak pozbyć się owłosienia na klacie pomuście plissss |
|
| pomyliłem się mam 16 lat | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| I na tym zdjeciu to niby TY:( jak na 16 lat to jestes strasznie dojzały | |
| |
 |
Szypciutki Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 18 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| mój brat miał 15 lat i wyglądał prawie tak samo mój ojciec też jest tak owłosiony cała nasza rodzina męszczyżni są tak owłosieni ja miałem 14 lat i byłem jusz owłosiony cała klata i brzuch wyglądam jak małpa na plecach też jeatem owłosiony to unas rodzine | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| O kurde, faktycznie dojrzały jesteś jak na 16 lat (jeśli to faktycznie ty, ale jestem skłonny uwierzyć, bo choć zdarza się to rzadko, to jednak się zdarza).
A jeśli mogę coś doradzić, to nie rób nic z tym owłosieniem. Jak dla mnie wygląda OK, bardzo męsko.
Co najwyżej włosy na plecach możesz wydepilować np. plastrami z woskiem. Ale klatę zostaw | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| No to nie zle, tez bym tak chciał byc owlosony na klacie, to bardzo pociaga dziewczyny. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| Taaa i mam uwierzyć że 16 latek ma zarost na twarzy jak 30 letni mężczyzna... | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| jeżeli to ty w co też mi trudno uwierzyc to na placach użyj plastrów z woskiem!!!
a z klatki ne usuwaj!!!bron BOŻE!!
wiekszosc kobiet lubi włoski:):):)
jakbym wiedziała że facet usuna włosy z klatki czułabym że jest jakis dziwny matrosexualny a takich zdecydowanie nie lubie i wiekszosc znajomych też!!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 |
|
| skywalker napisał/a: | Taaa i mam uwierzyć że 16 latek ma zarost na twarzy jak 30 letni mężczyzna... |
troche podejrzane... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| W każdym poście podajesz inny wiek, wklejasz zdjęcia trzydziestoletniego faceta (pewnie ściągnięte z internetu), podając je za swoje, zaśmiecasz niepotrzebnie forum. A ja się tylko zastanawiam, po co. | |
| |
 |
Szypciutki Dołączył: 05 Sty 2007 Posty: 18 | Wysłany: Czw 11 Sty, 2007 |
|
| aarti ty jesteś trohe rypnię ty pomyliłem się z cyferkami raz i ty piszesz jakieś bzdury poprostu jesteś głombem... | |
| |
 |
|