>>>>>>PROBLEM<<<<<<<& |
Autor | Wiadomość |
Beniek11 Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 6 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 >>>>>>PROBLEM<<<<<<<& |
|
| Mam 11 lat i w zwodzie mam taką żyłę połączoną ze skórą mnie jwięcej tu jest schematyczny rysunek nie śmiać sie i nie mówić co ja tu robie itp. i odpowiedzieć
http://img165.imageshack.us/img165/4472/aaafj1.jpg | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 odp |
|
| z tej fotki niewiele wynika...
| _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Beniek11 Dołączył: 08 Sty 2007 Posty: 6 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| No jakby Ci to wytłumaczyć.. hmm,
Jest taka żyła i ona łączy penisa z skórą czy jak będe starszy np. masturbacja to będą problemy ze śćiąganiem skóry czy zejdzie czy jak to z tym bo inaczej jakoś nie wytłumacze wiem wiem że na penisie są żyły ale na żołędziu jest taka łącząca ze skórą ? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| Jeśli jest to coś takiego jak na tej fotce z neta: http://img98.imageshack.u...dscn79966yu.jpg to jest to normalne połączenie żołędzi penisa z napletkiem i nazywa się to wędzidełkiem.
Jeśli to nie to, to zamieść fotkę albo chociaż jakiś konkretny rysunek bo z tego nic nie wynika... | |
| |
 |
|
| No coś podobnego tylko z lewej strony dziex | |
| |
 |
|
| Mam jeszcze taki problem że jak bardzie ssune skórę to tam są jakby białe kropeczki? bo jak byłem jeszcze mały około 5 lat może mniej to penisa jakby wciskałem i on sie jakby zginał i to może mieć wpływ na przyszłość? jakieś połamane albo coś? | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| trzeba cos zrobic z małolatami na forum, moim zdaniem do forum powini
miec wstep osoby od 15 lat | |
| |
 |
Fantom17 Dołączył: 15 Lut 2006 Posty: 235 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| hmmm...zola z tego co wiem to forum jest od lat 18...ale dla Ciebie lepiej chyba zeby bylo do 15 bo sam masz 16lat
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie? | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| Fantom17 napisał/a: | hmmm...zola z tego co wiem to forum jest od lat 18...ale dla Ciebie lepiej chyba zeby bylo do 15 bo sam masz 16lat
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie? |
W 100% się zgadzam z 2 częścią Twojej wypowiedzi | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 |
|
| Fantom17 napisał/a: |
Ja proponuje zeby to forum bylo dla osob kulturalnych i myslacych niezaleznie od wieku(zeby nie powtarzal sie w postach schemat : mam 15 lat i 15 cm...czy to dobrze? , czy moj zołędź nie jest za maly? itd. itp),to chyba wystarczy nie? |
Zgadzam sie z tym w 100% | |
| |
 |
|