Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Pytanko odnosnie prezerwatyw
Autor Wiadomość
kocurek 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   Re: odp

Strikerx napisał/a:
yo w drodze do apteki się spalę...

dlaczego? chyba lepiej żebyś się spytał i ktoś kto się na tym zna, bo siedzi w tym zawodzie ci doradził, niż żeby potem były jakieś wpadki, komplikacje itp. To, że się spytasz o radę świadczy o twojej dojrzałości i nie powinieneś się tego wstydzić - w końcu dbasz w ten sposób o swoje zdrowie i zdrowie osoby z którą uprawiasz sex.

Strikerx 

kocurek napisał/a:
Strikerx napisał/a:
yo w drodze do apteki się spalę...

dlaczego? chyba lepiej żebyś się spytał i ktoś kto się na tym zna, bo siedzi w tym zawodzie ci doradził, niż żeby potem były jakieś wpadki, komplikacje itp. To, że się spytasz o radę świadczy o twojej dojrzałości i nie powinieneś się tego wstydzić - w końcu dbasz w ten sposób o swoje zdrowie i zdrowie osoby z którą uprawiasz sex.

nie wiesz o co chodzi... :lol: :oops:

kocurek 

Strikerx napisał/a:

nie wiesz o co chodzi... :lol: :oops:

to może wyjaśnisz :)

penis.com.pl
viamax
Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   odp

Wstydze się... :oops: :oops: :(

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   Re: Pytanko odnosnie prezerwatyw

bartek18 napisał/a:
... taki problem moj maly ma 16cm i 12cm owdodu wydaje mi sie ze on jest poprostu strasznie cienki ... czy jakie kolwiek prezerwatywy beda na niego dobre? nie bedzie on zamaly/zacienki :( ?

Spokojnie. Jeżeli chcesz sobie dopasować rozmiar - przetestuj kilka - to nie jest droga inwestycja. Jeżeli zaś chcesz zaszpanować przed panną - kup sobie rozmiar XXL - na pewno nie będzie za duży i się nie zsunie. Najwyżej nie rozwiniesz jej (prezerwatywy) do końca, ale to w niczym nie przeszkadza. A za to jaki poszan u partnerki... XXL... A 12cm w obwodzie to niezły wynik - nie słuchaj odpowiedzi o średniej opartej na niewiadomo jakich podstawach. Z takiego obwodu prezerwatywa na pewno się sama nie zsunie. Pamiętaj tylko o pozostawieniu końcówki gumki bez powietrza (taki mały pojemniczek) tak aby miał gdzie zgromadziś się ejakulat (sperma), co jest dosyć istotne, bo inaczej podczas wytrysku może pęknąć, a tego chyba nikt by sobie nie życzył...
Pozdrwiam i życzę sukcesów.

kocurek 

Strikerx napisał/a:

ale przecież nie ma czego

Strikerx 

kocurek napisał/a:
Strikerx napisał/a:

ale przecież nie ma czego

Jest... :oops: :oops: :oops: sprawdz pocztę... :cry: :oops: :(

adadverts 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

Strikerx: jak się wstydzisz pytać w aptece o rozmiary albo prosić o najmniejsze jakie mają, to kupuj w hipermarkecie albo innym sklepie samoobsługowym. Poczytasz sobie spokojnie opisy na pudełkach, z tyłu zawsze pisze jaką dana gumka ma długość i średnicę.

Kocurek: dla wielu ludzi wielkość ich przyrodzenia to jednak dość intymna sprawa, zwłaszcza jeśli owa wielkość jest nieduża. Stąd też nie oczekuj od każdego otwartości w informowaniu o tym fakcie pani aptekarki, a może i przy okazji paru klientów czekających w kolejce do okienka :wink:

Strikerx 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   odp

Dokładnie widzę że są tu jeszcze zdrowo myślący faceci (bez zbędnych wniosków) :roll: thx :wink:

kocurek 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

adadverts napisał/a:

Kocurek: dla wielu ludzi wielkość ich przyrodzenia to jednak dość intymna sprawa, zwłaszcza jeśli owa wielkość jest nieduża. Stąd też nie oczekuj od każdego otwartości w informowaniu o tym fakcie pani aptekarki, a może i przy okazji paru klientów czekających w kolejce do okienka :wink:

ja to rozumiem, naprawdę. po prostu ja inaczej trochę na to patrzę, dla mnie sex i wszystko co z nim związane nie jest tematem tabu. co do wymiarów to prawda, nie każdy lubi o tym mówić i jeżeli kogoś uraziłem moją wypowiedzią to przepraszam.

chciałbym może zasugerować, że opis pudełek można znaleźć też na necie na stronach firmowych [durex, unimil itd] ;]

123abc
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

ja jak narazie spotkałem durex close fit najmniejsze (ale nie szukalem zbytnio duzo) i jestm bardzo ciekaw czy zna znalazl ktos mniejsze.. close fity na 12cm obw. spoko stykna ;p ja mam 10 ;] :wink: i sa w miare dobre wiec luz..

Strikerx 

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   odp

123abc napisał/a:
ja jak narazie spotkałem durex close fit najmniejsze (ale nie szukalem zbytnio duzo) i jestm bardzo ciekaw czy zna znalazl ktos mniejsze.. close fity na 12cm obw. spoko stykna ;p ja mam 10 ;] :wink: i sa w miare dobre wiec luz..

a ile masz lat?

123abc
[Usunięty]

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007   

chyba wystarczajaco duzo chybazeby juz nie urosl 18( no moze sie ludze na jakis 1cm wiecej do 21roku zycia hehe )
ale raczej nie spedza mi to snu z powiek.. czarami nie powieksze go i dlatego nie narzekam zbytnio bo inny chyba juz nie bedzie i bedzie musial wystarczyc na zaspokojenie partnerki a wszelkie stresy nic dobrego nie wniosa ;p

PS.
to jak zna ktos cos mniejszego od close fitow durexa?

penis.com.pl
bathmate
zola 

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007   

pamietam jak pierwszy raz kupowalem gumki,ostro glupo sie czulem jak podeslem do kasy a kasjerka sie tak dziwnie spojzala.

Odpowiedz do tematu