Pytanko odnosnie prezerwatyw |
Autor | Wiadomość |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: | yo w drodze do apteki się spalę... |
dlaczego? chyba lepiej żebyś się spytał i ktoś kto się na tym zna, bo siedzi w tym zawodzie ci doradził, niż żeby potem były jakieś wpadki, komplikacje itp. To, że się spytasz o radę świadczy o twojej dojrzałości i nie powinieneś się tego wstydzić - w końcu dbasz w ten sposób o swoje zdrowie i zdrowie osoby z którą uprawiasz sex. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: odp |
|
| kocurek napisał/a: | Strikerx napisał/a: | yo w drodze do apteki się spalę... |
dlaczego? chyba lepiej żebyś się spytał i ktoś kto się na tym zna, bo siedzi w tym zawodzie ci doradził, niż żeby potem były jakieś wpadki, komplikacje itp. To, że się spytasz o radę świadczy o twojej dojrzałości i nie powinieneś się tego wstydzić - w końcu dbasz w ten sposób o swoje zdrowie i zdrowie osoby z którą uprawiasz sex. |
nie wiesz o co chodzi... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: odp |
|
| Strikerx napisał/a: |
nie wiesz o co chodzi... |
to może wyjaśnisz | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| Wstydze się... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
Adamus-3005 [Usunięty] | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: Pytanko odnosnie prezerwatyw |
|
| bartek18 napisał/a: | ... taki problem moj maly ma 16cm i 12cm owdodu wydaje mi sie ze on jest poprostu strasznie cienki ... czy jakie kolwiek prezerwatywy beda na niego dobre? nie bedzie on zamaly/zacienki ? |
Spokojnie. Jeżeli chcesz sobie dopasować rozmiar - przetestuj kilka - to nie jest droga inwestycja. Jeżeli zaś chcesz zaszpanować przed panną - kup sobie rozmiar XXL - na pewno nie będzie za duży i się nie zsunie. Najwyżej nie rozwiniesz jej (prezerwatywy) do końca, ale to w niczym nie przeszkadza. A za to jaki poszan u partnerki... XXL... A 12cm w obwodzie to niezły wynik - nie słuchaj odpowiedzi o średniej opartej na niewiadomo jakich podstawach. Z takiego obwodu prezerwatywa na pewno się sama nie zsunie. Pamiętaj tylko o pozostawieniu końcówki gumki bez powietrza (taki mały pojemniczek) tak aby miał gdzie zgromadziś się ejakulat (sperma), co jest dosyć istotne, bo inaczej podczas wytrysku może pęknąć, a tego chyba nikt by sobie nie życzył...
Pozdrwiam i życzę sukcesów. | |
| |
 |
kocurek 
|
| Strikerx napisał/a: | Wstydze się... |
ale przecież nie ma czego | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 Re: odp |
|
| kocurek napisał/a: | Strikerx napisał/a: | Wstydze się... |
ale przecież nie ma czego |
Jest... sprawdz pocztę... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| Strikerx: jak się wstydzisz pytać w aptece o rozmiary albo prosić o najmniejsze jakie mają, to kupuj w hipermarkecie albo innym sklepie samoobsługowym. Poczytasz sobie spokojnie opisy na pudełkach, z tyłu zawsze pisze jaką dana gumka ma długość i średnicę.
Kocurek: dla wielu ludzi wielkość ich przyrodzenia to jednak dość intymna sprawa, zwłaszcza jeśli owa wielkość jest nieduża. Stąd też nie oczekuj od każdego otwartości w informowaniu o tym fakcie pani aptekarki, a może i przy okazji paru klientów czekających w kolejce do okienka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 odp |
|
| Dokładnie widzę że są tu jeszcze zdrowo myślący faceci (bez zbędnych wniosków) thx | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| adadverts napisał/a: |
Kocurek: dla wielu ludzi wielkość ich przyrodzenia to jednak dość intymna sprawa, zwłaszcza jeśli owa wielkość jest nieduża. Stąd też nie oczekuj od każdego otwartości w informowaniu o tym fakcie pani aptekarki, a może i przy okazji paru klientów czekających w kolejce do okienka |
ja to rozumiem, naprawdę. po prostu ja inaczej trochę na to patrzę, dla mnie sex i wszystko co z nim związane nie jest tematem tabu. co do wymiarów to prawda, nie każdy lubi o tym mówić i jeżeli kogoś uraziłem moją wypowiedzią to przepraszam.
chciałbym może zasugerować, że opis pudełek można znaleźć też na necie na stronach firmowych [durex, unimil itd] ;] | |
| |
 |
123abc [Usunięty] | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| ja jak narazie spotkałem durex close fit najmniejsze (ale nie szukalem zbytnio duzo) i jestm bardzo ciekaw czy zna znalazl ktos mniejsze.. close fity na 12cm obw. spoko stykna ;p ja mam 10 ;] i sa w miare dobre wiec luz.. | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 odp |
|
| 123abc napisał/a: | ja jak narazie spotkałem durex close fit najmniejsze (ale nie szukalem zbytnio duzo) i jestm bardzo ciekaw czy zna znalazl ktos mniejsze.. close fity na 12cm obw. spoko stykna ;p ja mam 10 ;] i sa w miare dobre wiec luz.. |
a ile masz lat? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
123abc [Usunięty] | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| chyba wystarczajaco duzo chybazeby juz nie urosl 18( no moze sie ludze na jakis 1cm wiecej do 21roku zycia hehe )
ale raczej nie spedza mi to snu z powiek.. czarami nie powieksze go i dlatego nie narzekam zbytnio bo inny chyba juz nie bedzie i bedzie musial wystarczyc na zaspokojenie partnerki a wszelkie stresy nic dobrego nie wniosa ;p
PS.
to jak zna ktos cos mniejszego od close fitow durexa? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
zola 
Dołączył: 19 Lis 2006 Posty: 557 Skąd: LUBLIN | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 |
|
| pamietam jak pierwszy raz kupowalem gumki,ostro glupo sie czulem jak podeslem do kasy a kasjerka sie tak dziwnie spojzala. | |
| |
 |
|