Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Problem z przedwczesnym wytryskiem...
Autor Wiadomość
PunX

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007   Problem z przedwczesnym wytryskiem...

a wiec wlasnie mam problem z przedwczesnym wytryskiem...wczesniej nie mialem z tym problemu penis ladnie dochodzil do 16cm masturbowalem sie tyle ile potrzebowalem i konczylem wtedy kiedy chcialem...od jakiegos czasu nie staje mi do konca, tylko juz podczas wzwody czuje jaki mi penis "drga" wewnatrz czuje juz lecaca sperme.. naprawde mnie to doluje...czy te cwiczenia w e-booku pomagaja na ten opisany problem? bo w sumie to co mnie spotkalo to jest nabyte bardzo dziwne i prosze o pomoc :cry:

zola 

Wysłany: Wto 09 Sty, 2007   

Ile masz lat, kochałes sie juz??

adadverts 

Jak często się masturbujesz?

penis.com.pl
masturbator
PunX

mam 16 lat tzn rocznikowo juz 17 masturbuje sie moze raz na tydzien teraz troche przestalem bo sie zaczalem bac... ale to jest okropne...czy jest na to skuteczny sposob? (nie kochalem sie) bo nie moge nad tym zapanowac... mzoe moj mozg juz nie panuje nad tym?? :cry:

PunX

Wysłany: Sro 10 Sty, 2007   

cytat z e-booka "Po miesiacu twoje erekcje beda twarde jak skała, a twoja wytrzymałosc seksualna lepsza,
poniewa bedziesz w stanie kontrolowac wytrysk; nigdy wiecej nie zostaniesz nazwany
krótkodystansowcem przez swoja partnerke." wiec te cwiczenia powinny mi w tym pomoc? czy jednak zle rozumiem? a jesli ktos spotakl sie z tym problemem niech go tu opisze

budnis 

Wysłany: Nie 28 Sty, 2007   

PunX o jakim e-booku piszesz?bo ja mam podobny problem ze sobą i chcę coś z tym zrobić. a i gdzie mogę go zdobyć

muchomorek 

Wysłany: Nie 04 Lut, 2007   

patelacha, spoko wystarczyłby jeden taki post. niechcesz chyba podpasc moderatorowi. Nigdy nie otwieraj tych linków. Wogole niech nikt nie otwiera tutaj tych linków szczególnie od nowych uzytkownikow i gosci i nie bedzie nikt mial problemów.

patelacha

Wysłany: Pon 05 Lut, 2007   

Spoko przepraszam wszystkich urażonych moim że tak powiem uniesieniem. Ale chamstwa nie znoszę...

PunX

Wysłany: Nie 11 Lut, 2007   

budnis e-book jest na stronie glownej do sciagniecia z cwiczeniami,ale ostatnio pozbylem sie tego problemu i czuje ze znowu powraca tz nze bede msuail w ziac sie lepiej od roboty z cwiczeniami
ale czuje czasem ogromna chec poprostu "spuscic sie" a wacek stawac nie chce i nawet czasem tak jest, krew nie doplynie do konca i juz po wszystkim dobijajacy problem ale trzeba trenwoac powinno pomoc,i mam wrazenie jakby mnie cos laskotalo wewnatrz penisa tzn kolo pecherza...

Odpowiedz do tematu