ćwiczenie na utrzymanie wzwodu |
Autor | Wiadomość |
jurek8887 Dołączył: 03 Sty 2007 Posty: 5 | Wysłany: Wto 09 Sty, 2007 ćwiczenie na utrzymanie wzwodu |
|
| witam. czy ktoś ma w tym temacie doświadczenie. mam czasami problemy z utrzymanie wzwodu ( stoi tak na 80%). Czy ktoś ma podobny problem i czy sa jakieś działające w tym temacie ćwiczenia. pozdrawiam | |
| |
 |
Gość | Wysłany: Sro 10 Sty, 2007 |
|
| Z tego co wiem polecic tu mozna wszelkie cwiczenia miesnia PC. Znajdziesz je w ebooku i wszedzie w internecie. Powodzenia. | |
| |
 |
Vassil Wiek: 38 Dołączył: 03 Kwi 2007 Posty: 158 Skąd: Warszawa | Wysłany: Wto 03 Kwi, 2007 |
|
| Najlepiej położyć się na plecach i ściągać skórkę na penisie w dół czyli do podstawy, tak by żołądź był na wierzchu. Sukces gwarantowany!!! | _________________ Vassil | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
potencja Dołączył: 21 Kwi 2007 Posty: 5 | Wysłany: Sob 21 Kwi, 2007 |
|
| Problem z potencja.
Czasami stres brak snu wplywaja nie korzystnie na potencje. papierosy i wodeczka czy piwko rowniez
Np dochodzi do erekcji ale po chwili staje sie on miekki. TO mzoe byc od papierosow poniewaz powoduja to ze zastawki sie nie domykaja i krew odplywa
Co poradzic?
Mniej pali wiecej spacerowac, starac sie nie stresowac
Duzy problemczesto stanowi psychika Strach przed czyms
Warto wejsc nastrone www.skleptop.pl nawet nie ze wzgledu nazakupy ale po to zeby przeczytac jak dziala meski organ i od czego zalezy czy jest duzy czy nie. Zreszta ten preparat jest bardzo dobry wiec jezeli ktos ma jakies problemy ze wzwodem polecam go serdecznie Ponadto on powieksza enisa do 30% Zreszta tam wszytsko mzona przeczytac | |
| |
 |
marekwppl Dołączył: 24 Maj 2007 Posty: 3 Skąd: Sieradz | Wysłany: Sob 26 Maj, 2007 |
|
| a czy ktoś wie jak należy się odżywiać żeby zwiększyć potencje. co należy jeść a co nie. słyszałem ze po pomidorach zwiększa się??? a jak pije się dużo mleka?? | |
| |
 |
lemur013 Dołączył: 23 Cze 2007 Posty: 8 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 23 Cze, 2007 |
|
| czy ktoś jest jeszce na tym forum? jak tak piszcie !
prubowałem jak mówił vassil ali mi to nic nie daje
jak ktoś zna jakiś sposób na utrzymanie penisa w stanie wiotkim piszcie plis | |
| |
 |
|