czy to normalne?? |
Autor | Wiadomość |
Adig [Usunięty] | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 czy to normalne?? |
|
| witam jestem tu nowy i mam 1pyt do was czy to normalne ze podczas wzwodu penisa caly napletek schodzi do konca i nie mozna go naciagnac | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 07 Sie, 2006 |
|
| Tak. | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| To wszystko zależy od długości napletka. Jeśli masz krótki napletek, to może być tak że w trakcie wzwodu nie da się go naciągnąć na żołądź. Wszystko jest OK. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Nie 07 Sty, 2007 Re: czy to normalne?? |
|
| Świetne zdanie jak na czternastolatka. Na marginesie, po wnikliwej analizie Twoich postów, pragnę polecić słownik ortograficzny. Czasem się przydaje. | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 Re: czy to normalne?? |
|
| Szypciutki napisał/a: | k... synek ty sie nigdy nie jebałeś czy co odczego masz tego kutasa no oczywiście że ci zejdzie mnie zeszła tak raz że mi przez 4 dni nie wskoczyła nazat |
Czyli twierdzisz że ty "jebałeś" mając 14 lat? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
Adamus-3005 [Usunięty] | Wysłany: Pon 08 Sty, 2007 Re: czy to normalne?? |
|
| Szypciutki napisał/a: | k... synek ty sie nigdy nie jebałeś czy co odczego masz tego kutasa no oczywiście że ci zejdzie mnie zeszła tak raz że mi przez 4 dni nie wskoczyła nazat |
No synek!!! - odrobinę kultury... | |
| |
 |
|