Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     >>>>Jak zrobic dobrze laske chłpakowi<<
Autor Wiadomość
znieczulica

Wysłany: Wto 29 Lis, 2005   >>>>Jak zrobic dobrze laske chłpakowi<<

Cześć!! jestem dzewczyną:) chyba 1 na tym forum;) i od niedawna zaczełam sie kochać ze swoim chłopakiem oralnie.... i chciałbym się was zapytac jak nejlepiej zrobić laske chłopakowi żeby był na maxa zadowolony:)

i przy okazji napisze że nie umiem wkładać penisa głeboko bo mam odruch wymiotny. ale powiedzcie mi swoje sugestie i porady.

a i jak nalezy trzymać pewnisa ?? mocno reka czy słabo i jak bawic sie jajeczkami:)

znieczulica

Wysłany: Wto 29 Lis, 2005   

to jest poważne pytanie:(

Kenny G

Wysłany: Sro 30 Lis, 2005   

Witam cie o "jedyna"Niewiem co mam ci poradzic .Jeżeli bedziesz miała juz to zrobic ,to poprostu zrób to jak najlepiej potrafisz.Wcale nie musisz głęboko wsadzac ,wystarsczy jak bedziesz zajmowała się im do połowy ,wolniej ,szybciej jak wolisz ,Jajbardziej czułym punktem jest żołądź to na czubku Penisa.Poprostu ssaj i niczym sie nie przejmuj ,chłopak bedzie zadowolony napewno ,nie ze sposobu robienia tego, tylko że to ty jego jedyna to robisz,zreszta on sam może dac ci wskazówki.Porozmawiajcie sobie o tym to wam pomoże.Zycze miłej zabawy.Pozdrawiam

penis.com.pl
orgasm contol
Bruno Pelletier

Jeśli chcesz brać go głęboko do ust, musisz wykonać podniebieniem ruch jak przy ziewaniu a poza tym normalnie oddychać :) Poza tym, zgadzam się z moim przdmówcą, że powinnaś bezzwłocznie porozmawiać o tym ze swoim chłopakiem - nie każdy lubi gdy się mu mocno ssie. Jedni lubią inaczej, drudzy inaczej. Potraktuj to poważnie i porozmawiaj z nim jak chciałby, żebyś mu to robiła :)

capitan

Chłopak raczej nie będzie zadowolony jeśli go "ugryziesz".To u chłopaków bardzo czułe miejsce i może bardzo boleć :lol:

znieczulica

gryźć nie mam zamiaru az taka okrutna nie jestem;)

Rafał_90

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   

powiem ci od siebie znieczulica . wes od ust naszego pana i poprostu rub to dodajc np lekkkie walenie :D mozesz wlozyc gleboko penisa w usta super sprawa :D albo poprost jezyczkiem po grzypku. z moje goswiadczenia wynika ze gdy penis jest rozpalony a ty masz naprzyklad chlodna reke to go chwyc i lekko zwal przytym saj :D hehe pozdro zycze milej zabawy

cadyk7

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   

A wiesz do czego jest dziurka na czubku penisa? :P :P :D :D

cadyk7

Wysłany: Pią 09 Gru, 2005   odpowiedz

A do tego aby dziewczyny mogły oddychać :D :D :D

Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 19 Sty, 2006   

proponuję link:
http://www.herfirsthugecock.com

Tylko mam nadzieję, że kiedy zobaczysz tą stronę nie będziesz chciała zostawić swojego partnera z powodu małego "interesu" :)

Gość

Wysłany: Nie 22 Sty, 2006   

wsadz do buzi ssij liz ssij liż waląc oczywiscie:) no i przełykaj:))

ronio

Wysłany: Nie 29 Sty, 2006   

Posłuchaj mnie "Znieczulico" ponieważ sam nigdy nie wiedziałem jak powiedziec to swojej dziewczynie więc moze jak mi się nie udało z nią Tobie podpowiem.Musisz objąć ustami szczelnie żołądź,wysuwając język i najważniejsze to ssać i ciągnąć mocno,oczywiście chowając jezyk bo mało przyjemne jest oberwać zębami po głowicy.Pamiętaj najważniejsze ciągnąć a nie robić ze swojej buźki rozklapiche bo to wcale nie podnieca.Dasz sobie radę! :lol:

question1

Wysłany: Nie 29 Sty, 2006   

czyli skrótem: robisz podcisnienie w gebie. tak jak maszynki do powiekszania wacka (tyle,z e sila rzcezy nie wyciagniesz tylu barów...)

penis.com.pl
viamax
Bruno Pelletier

Wysłany: Wto 31 Sty, 2006   

Mała poprawka - nie każdy mężczyzna lubi mocne ssanie. POza tym całkiem sympatycznie jest czasem posuwać w mocno rozwarte usta :)

Bruno Pelletier

Wysłany: Sro 01 Lut, 2006   

Twój post jest dla mnie absolutnie nie zrozumiały...
Natomiast jeśli chcesz wiedzieć o co mi chodziło - odsyłam do filmu "Rocco invades Poland", gdzie tytułowy bohater posuwa panienkę w usta w tempie młota pneumatycznego. Gdyby miała zaciśnięte usta, po kilku pchnięciach zaczęłaby zahaczać zębami o penisa a poza tym miałaby od razu odruchy wymiotne... A poruszając rytmicznie penisem w rozwartych ustach, można elegancko podniecać się widokiem ubijanej w nich śliny, ściekającej partnerowi(-ce) z ust :)

Odpowiedz do tematu