problem z jądrami |
Autor | Wiadomość |
Cris11 Dołączył: 25 Lis 2005 Posty: 41 Skąd: Wrocław | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| ojj rozumiem i wspolczuje. Bo mnie tez lewe boli ale juz kiedys byl taki temat i powiedzieliscie ze to od dorastania, ale mnie uspokoiles bo takiego bolu jeszcze nie mialem, tylko maly no wiecie
Ej a co powoduje takie skrecenie, poza bolem? Mozliwa bezplodnosc czy cos ? | |
| |
 |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Pon 25 Gru, 2006 |
|
| na szczęście mojemu problemowi nie towarzyszy żaden ból... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| marian8800 napisał/a: | na szczęście mojemu problemowi nie towarzyszy żaden ból... |
ciesz sie .. masz z czego | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| harold mckee napisał/a: | marian8800 napisał/a: | na szczęście mojemu problemowi nie towarzyszy żaden ból... |
ciesz sie .. masz z czego |
bolą nie bolą zawsze trzeba to zbadać u lekarza, wtedy będzie pewność że wszystko ok | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Wto 26 Gru, 2006 |
|
| no .. to ponad wszystko !!!! nie widze inaczej ... :/ | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
marian8800 Dołączył: 20 Gru 2006 Posty: 12 | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| witam,
byłem u urologa i nie wskazał żadnych nieprawidłowości. Powiedział że to zgrubienie które czuje w jądrze to jakieś nerwy, węzły chłonne itp. Profilaktycznie byłem też na badaniu USG jąder. Też nic nie wskazało tzn. wszystko jest dobrze tylko na lewym jądrze wykryło żylaki. Czy miał ktoś kiedyś z nimi styczność. Czy trzeba je usuwać i w jaki sposób się to robi? W przyszłym tyg. idę z wynikiem USG do lekarza ale odpowiedź chciałbym znać już teraz...
pozdrawiam | |
| |
 |
|