włoski |
Autor | Wiadomość |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 włoski |
|
| mam takie jednop pytanie co myslicie i jaki macie stosunek dziewczyn ktore maja troche sporo włoskow wiecie chodzi mi o zaborzenie hormonalne a dokładnie o takie cos jak hirsutyzm | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 ODP |
|
| No ja za tym nie przepadam... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| Ogólnie to nie przepadam za włoskim | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| i ja rowniez | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| to jak bys cie sie zachowali jak juz byscie trafili na taka dziewczyne | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| Ja kupiłbym jej maszynkę do golenia No żartuje. Troche lipa, jakoś trzeba się wycofać | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| CO tam naturalizm kobiety mniam mniam hehheheeh | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| muchomorek napisał/a: | Ja kupiłbym jej maszynkę do golenia No żartuje. Troche lipa, jakoś trzeba się wycofać |
jeżeli diewczyna byłaby ładna madra i kochana zostawiłbys ja bo by miała włosków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna była nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym miała byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet łysieje to go zostawiam bo nie ma włosów!!!!!!
nie no porażka
nara | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| paulinka napisał/a: | muchomorek napisał/a: | Ja kupiłbym jej maszynkę do golenia No żartuje. Troche lipa, jakoś trzeba się wycofać |
jeżeli diewczyna byłaby ładna madra i kochana zostawiłbys ja bo by miała włosków wiecej?
szczerze dla mnie dno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
podejscie szczeniackie!!!!!!!!!!!!!!
MUCHOMOREK-nie chce Cie urazic ale sie ostro zbulwersowalam!!!!
znam diewczyna ktura jests sliczna była nawet modelka ale ma z tym problem ale moim zdaniem to sie nie liczy tak jakbym miała byc z facetem czy ma zarost czy nie ma!!!!!
albo facet łysieje to go zostawiam bo nie ma włosów!!!!!!
nie no porażka
nara |
Nie denerwuj się ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami... | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| Strikerx napisał/a: | Nie denerwuj się ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami... |
wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!! | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 odp |
|
| paulinka napisał/a: | Strikerx napisał/a: | Nie denerwuj się ja nie przepadam za bardzo za takimi paniami... |
wiesz mi nie zalezy zeby sie Tobie podobac!!! pisze to co mysle i czuje jestem szczera!!!!nieraz jest to wada a nieraz zaleta!!!! |
Oj Paulinko nie zrozumiałaś czy ja coś mówię o Tobie?Napisałem "nie denerwuj się" bo najechałaś na owego muchomorka a chyba każdy może mieć swój gust i swoje zdanie? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
trojan Dołączył: 28 Lis 2005 Posty: 20 | Wysłany: Czw 04 Sty, 2007 |
|
| chyba wiekszosc z was by zostawiło taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego | |
| |
 |
chlopak_dojrzewa Dołączył: 05 Cze 2006 Posty: 20 | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| ueee xD | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| trojan napisał/a: | chyba wiekszosc z was by zostawiło taka dziewczyne ale nie wiem dlaczego ja jestem z taka dziewczyna od 1,5 roku i jest poprostu boska sliczna i kochana i przedewszytskim mnie bardzo kocha moim zdaniem powinniscie zmienic zdanie co do tego |
:* | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
| |
 |
xxxbamboxxx Dołączył: 01 Gru 2006 Posty: 333 Skąd: Polska=] | Wysłany: Pią 05 Sty, 2007 |
|
| nie no, jak kogos kochasz to Ci zadne wloski nie przeszkadzaja;p | _________________ Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest; nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.
Jan Paweł II (Karol Józef Wojtyła ur. 1920) | |
| |
 |
|