pomocy poważny problem | Autor | Wiadomość | peja100 Dołączył: 01 Sty 2007 Posty: 11 | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 pomocy poważny problem |
|
| gdy uprawiam z dziewczyna sek i mam wytrysk to przed i w czasie wytrysku lewe jadro ucieka pod gore w strone penisa nie wisi już tylko jest napiete czy to coos poważnego aha mój penis przypomina banana czy można to jakos zmienic | | | |  | kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| banana [lubię te owoce, podkreślam, że chodzi mi o owoc ]. jest wygięty w górę czy w dół? a co do jądra to pierwszy raz słyszę o czymś takim. może masz skurcz nasieniowodu i dlatego ci się podnosi, ale jeżeli boisz się, że to coś poważnego to idź do lekarza. | | | |  | aartii [Usunięty] | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 Re: pomocy poważny problem |
|
| peja100 napisał/a: | gdy uprawiam z dziewczyna sek i mam wytrysk to przed i w czasie wytrysku lewe jadro ucieka pod gore w strone penisa nie wisi już tylko jest napiete czy to coos poważnego |
Nie wydaje mi się to niczym poważnym, choć dziwne jest, że ucieka tylko jedno jądro.
peja100 napisał/a: | aha mój penis przypomina banana czy można to jakos zmienic |
Można, ale tylko operacyjnie. Co chyba nie jest konieczne, wziąwszy pod uwagę, że bez przeszkód uprawiasz seks.
Pozdrawiam. | | | |  | penis.com.pl | |  | Adamus-3005 [Usunięty] | Wysłany: Sro 03 Sty, 2007 |
|
| peja100 napisał/a: | lewe jadro ucieka pod gore ...mój penis przypomina banana czy można to jakos zmienic |
Nie wiem czy powinienem odpowiadać... - już kiedyś obszerniej pisałem na ten temat - być może mój post już wygasł (jak większość z 2005r)...
Jeżeli chodzi o jądro - asymetria jest naturalnym zjawiskiem w przyrodzie: różny kolor tęczówek, lewe ucho większe, prawa kość policzkowa bardziej wystająca, lewy nasieniowód krótszy... Podczas skurczów ejakulacyjnych mogą się unieść oba jądra, jedno albo wcale - nie ma znaczenia. Ważne, żeby działały prawidłowo - z tego co opisałeś chyba działają. (a przy okazji nie masz problemu, że jedno jest wyżej a drugie niżej? - to też jest normalne - standard)
Jeśli zaś chodzi o wygięcie - owszem można to poprawić operacyjnie, tylko po co? Są wygięcia w górę, w dół, w bok... (ile tego widać na filmach...) i raczej nikomu to nie przeszkadza - oczywiście są wyjątki i wtedy zalecany jest zabieg hirurgiczny. Ale jak opisałeś, nie przeszkadza w stosunku, więc nie ma problemu. Niewielkie wygięcie można wytrenować i jest to korzystniejsze, bo nieinwazyjne. Cały dowcip polega na zrozumieniu budowy penisa... I tu wszystkie materiały ogólnodostępne zwykle są niekompletne... Otóż ciała jamiste są w oplocie włókien ścięgnowych (o których prawie nigdzie się nie pisze) i to właśnie ten oplot nadaje kształt... Jak wiadomo wszystkie ścięgna są podatne na rozciąganie i można je wydłużyć poprzez systematyczny trening. W przypadku penisa jest to utrudnione - musi być usztywniony, a nie można przesadzić, żeby nie naderwać ścięgna, bo wtedy oprócz ostrego bólu można nabawić się tzw. złamania penisa - skrzywienbie w przeciwną stronę bąć nawet skręcenie. Wtedy już tylko nóż...
Pozostawiam do przemyślenia. | | | |  | | Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
| Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|