Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     Luźne dyskusje
Autor Wiadomość
polishboy

Wysłany: Czw 01 Wrz, 2005   

Hahahahah zajebste forum!!! Na serio rewelka!! Kurcze tak sie zastanawiam nad stwierdzeniem P. Adamusa-3005, "Twój organizm przy zwiększonym zapotrzebowaniu na nasienie (jak przy treningu) zacznie wytwarzać więcej ejakulatu".....bo ja mam problem, kurde kochamy sie z dziewczyna codziennie,pomijajac odpoczynek przy okresie, robimy to nawet 2 razy dziennie-powtarzam, w tygodniu mamy ok 8 stosunkow i wcale,niestety, nie wydziela mi sie tego wiecej...przy 3 razie aby dojsc kuzwa mysle o cycach, szparkach i tysiacu innch rzeczach zeby juz dojsc:(( nie chodzi tu o wine mojej dziewczyny,jest atrakcyjna,ale staram sie juz uzywac wszystkich zmyslow aby sie jakos pobudzic...dlatego SZACUN WIELKI za te 14 dojsc!!! jeszcze nigdy w zyciu nie doszedlem w ciagu 1 dniia 5 razy, ale za to nadrabiamy czestotliwoscia....Jestesmy z dziewczyna uzaleznieni od tego,jak mam 2 dni max przerwy,to chodze jakis wkurzony i niezadowolony ze wszystkiego,ale nie wiem czy to jest powod do chwalenia sie:) Pozdro dla wszystkich:)) ..... a i tak odbiegajac od tematu, to nasune temat,zapytanie.....jakie najbardziej hardcorove miejscia pamietacie, gdzie sexiliscie sie z pannami?

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Wrz, 2005   

Ha ha ha! Bardzo podoba mi się post polishboy'a. 5 razy w ciągu dnia to i tak niezły wynik, a jeśli chodzi o problem z wytryskiem za każdym razem - nie należy podchodzić do tego tak ambicjonalnie, bo można nabawić się kompleksów i blokady na tle psychicznym. Więcej luzu - przecież nie chodzi tu o ilość ale o zadowolenie ze współżysia i stosunków niekoniecznie seksualnych z partnerką (ewentualnie jakość). Więzi uczuciowe mogą dać nam dużo więcej niż udany seks - szczególnie po prau latach małżeństwa.
A jeśli chodzi o najbardziej "hardcorove miejsca" - plaża w Łebie. Już było pio sezonie, więc nie zadużo ludzi - jest tam takie małe wzniesienie ... Więc jak my na tym wzniesieniu... nagle zaczęli łazić do okoła ludzie ... he he he - modliłem się, żeby nikt nie wszedł na to wzniesienie i nas nie przyuważył, bo wtedy nici z dokończenia stosunku... Nie wiem o czym Ona wtedy myślała, ale każda sekunda trwała wieczność i było zaje...fajnie... :D
Pozdrawiam.

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Pon 05 Wrz, 2005   

A jeśli chodzi o rekordy, to mam nowy rekord :D 52 posty na tym forum stawia mnie na zaszczytnym miejscu wśród forumowiczów. Biorąc pod uwagę, że większość moich postów to odpowiedzi na nurtujące kolegów pytania... 8) chyba powinienem zatrudnić się odpłatnie w obsłudze portalu :wink:

Proszę nie brać tego zbyt poważnie.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów.

Adamus.

penis.com.pl
tabletki penilarge
Bruno Pelletier

Wysłany: Czw 19 Sty, 2006   

No, to licytując się - teraz ja wiodę prym :)
200 postów :D

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   Gratulacje!

Bruno Pelletier napisał/a:
No, to licytując się - teraz ja wiodę prym :)
200 postów :D

Gratulacje! 200 postów to naprawdę niezły wynik. Ja nie byłem na tym forum chyba od roku... Wypadłem z obiegu - nie odpowiadam na posty, nie udzielam porad, dawno juz nie dostałem prywatnej wiadomości, na którą bym odpowiadał i wcale mnie to nie martwi. Martwi mnie natomiast, że przez czas mojej nieobecności na tym forum nic się nie zmieniło... Te same pytania, takie same (niejednokrotnie "niemądre") odpowiedzi... Ale cóż - tacy już jesteśmy...
Pozdrawiam serdecznie i życzę sukcesów - nie tylko na forum.

harold mckee 

Wysłany: Wto 02 Sty, 2007   

ekhm ? :D

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Sro 03 Sty, 2007   

harold mckee napisał/a:

Wyrazy szacunku... rzeczywiście jesteś pierwszy na liście... Biorąc jednak pod uwagę zawartość Twoich postów typu "wow!!!" czy "ekhm ?" nie wiem czy się zrozumieliśmy...

Ciekawe ile ja miałbym postów, gdybym odpowiadał na każdy odkąd tu bywam w formie: "zgadzam się z przedmówcą", "no nie...!!!", "ooo... - tu się zgodzić nie mogę!", "ale bzdura!" itp...

Może więc policz ile masz merytorycznie udzielonych odpowiedzi...? hę?

Pozdrawiam i życzę doskonalenia sztuki, oczekując odrobiny szacunku dla moich siwych skroni... ;-)

harold mckee 

Wysłany: Sro 03 Sty, 2007   

Adamus-3005 napisał/a:
harold mckee napisał/a:

Wyrazy szacunku... rzeczywiście jesteś pierwszy na liście... Biorąc jednak pod uwagę zawartość Twoich postów typu "wow!!!" czy "ekhm ?" nie wiem czy się zrozumieliśmy...

Ciekawe ile ja miałbym postów, gdybym odpowiadał na każdy odkąd tu bywam w formie: "zgadzam się z przedmówcą", "no nie...!!!", "ooo... - tu się zgodzić nie mogę!", "ale bzdura!" itp...

Może więc policz ile masz merytorycznie udzielonych odpowiedzi...? hę?

Pozdrawiam i życzę doskonalenia sztuki, oczekując odrobiny szacunku dla moich siwych skroni... ;-)

loooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool nie chidzilo mi o to .. :/ ilosc postow mam dupie .. wiem ze niektore to w ogole wyjete z kalendarza .. i sa nie potrzebne niektore no ale sa .. a ich ilosc mam w dupie .. chodzilo mi raczej o to ze opdowiedziales do tematu w czasie kiedy btuno mial juz ponad 500 posotow .. :D a nie 200 .. i tylko o to :|

Adamus-3005
[Usunięty]

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

Rzeczywiście, nie spojrzałem na ilość postów w podpisie, tylko na treść. Faktem jest, że przez rok nie było mnie na forum i po prostu nie zwróciłem na to uwagi. Zauważyłem natomiast w miarę sensowne odpowiedzi Bruno i dlatego dałem mu komentarz.

Jak widzę jednak nie ma już na tym forum kultury pisania np. "ilosc postow mam dupie...", że nie wspomnę o błędach... w związku z czym nudzi mnie już i prawdopodobnie znów zniknę z forum - tym razem na jakieś 30 lat...

paulinka 

Wysłany: Czw 04 Sty, 2007   

ie denarwuj sie nie urażaj i nie uciekaj :*

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Odpowiedz do tematu