| kobiece myszki... |
| Autor | Wiadomość |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 kobiece myszki... |
|
| | Mam propozycje...może faceci z forum opiszą jak zadowalają swoje kobiety?Chodzi o to żeby skupić się na pieszczotach myszki...a kobiety mogą napisać co bardzo lubią jak faceci robią? | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
paulinka Wiek: 37 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| różnorodne pocałunki szybciej wolniej wkładanie jezyczka i paluszka | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| Nie ma sie co rumienic paulinko, niech wypowiadaja sie inne panie o tym co lubia | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| Bita śmietana na nią i ciacho lepsze niż z najlepszej cukierni | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| TO jest gucio forum , więcej takich ..........................
Oczywiście lizanko myszuni hehhehe i pieszczoty najpierw delikatne a potem gwałtowne i ostro , bardzo podniecające nie tylko dla KOBIETY ................................. | |
| |
 |
NOWAK Dołączył: 04 Gru 2006 Posty: 43 | Wysłany: Sob 30 Gru, 2006 |
|
| to jest gucio temat ............. więcej takich chłopaki nie dajmy sie zdominować ........
Oczywiście wylizanie muskanie myszuni delikatnie i zmysłowe a potem ostro i lubieżnie ........................ | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 odp |
|
| Najlepiej językiem i paluszkami jednocześnie co się wtedy z nią dzieje masakra | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | | | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| | NOWAK napisał/a: | nie dajmy sie zdominować ........
|
zdominować...? | |
| |
 |
| |