| Przyrośnięta skórka po operacji stulejki...(foto) | 
                 | Autor | Wiadomość | 
                                                                        | sony 

|  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Hard 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |   
 |                                              | 
 |                                              | Też takie coś mam i robie sobie jkąs operacje bo tragedia... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | sony 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |   
 |                                              | ja byłem z tym u urologa i powiedział ze jak mnie nie ściąga na dół to jest ok i ze moze tak zostać. Lecz ja nie jestem tego taki pewien...Jak wy myślicie? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | penis.com.pl |  | 
                                            |  | 
                                                                        | Ronlado 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pon 19 Lut, 2007 |   
 |                                              | To jest błąd lekarza, ktory Cie operowal. Tak nie powinno byc. Mysle, ze bez poprawki sie nie obejdzie niestety... 
 Nie boli Cie to jak masz pelen wzwód?   przy masturbacji itd?
 |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | sony 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Czw 22 Lut, 2007 |   
 |                                              | tak...przy pełnym wzwodzie i przy masturbacji mnie nic nie boli...kompletnie nie czuje zadnego bólu! Tylko czasami jest bardzo naruszone węzidełko, takie lekko sine... Więc co wy na to? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | adadverts   

|                                                                                                                             |  Wysłany: Pią 23 Lut, 2007 |   
 |                                              | A sam wygląd tego ci nie przeszkadza? |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                                                                        | sony 

|                                                                                                                             |  Wysłany: Nie 25 Lut, 2007 |   
 |                                              | no mi...tylko pytanie co będzie z dziewczynami:):)... Naprawde chcialbym wiedziec czy to nie przeszkodzi w stosunku...załącze zaraz dokładniejsze foty... |  | 
                                                            |   |  | 
                                            |  | 
                        |  |