| wlosy na glowie |
| Autor | Wiadomość |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Nie 31 Gru, 2006 wlosy na glowie |
|
| siemanko mam taki problem bo czesto sie strzyge to znaczy maszynką na zero mm. bo nie lubie meic dlugich wlosów i 2 tyg to jest max zebym sie nie ostrzygl i moze znacie jakes preparaty albo sposoby zeby wlosy szybko tak nie odrastaly??? pomozcie | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Będzie Ci ich jeszcze brakowało | |
| |
 |
Juur 
Wiek: 39 Dołączył: 19 Gru 2006 Posty: 56 Skąd: A Ty? | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| kwas solny :] wylej na kilka min masz gwarantowane ze Ci nie odrosna | _________________ kobiety zawsze postawią na swoim, bo maja piersi. nie ważne duże czy małe,
sam fakt ich posiadania oznacza, że stoja na wygranych pozycjach..... | |
| |
 |
| penis.com.pl | |
 |
cocaine Dołączył: 17 Wrz 2005 Posty: 49 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Juur nie pier*** takich głupot, jeszcze se poleje chlorowodorakiem i d...., bo zniszczy mu skóre a mieszki włosowe zostaną. Może poprostu chłopak lubi mieć na krótko i nie oznacza od razu, że to żul.
Teraz odpowiedź do pytania: Nie można opóźnić wzrostu włosów, jedynie jak chcesz laserowo pozbyć sie mieszków włosowych. | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| | No to spoko nie bede cudowal nic z laserami myslalem ze sa jakesi sposoby a ten kwas solny Juur to ty se wypij prosilem o jakies konkretne odpowiedzi jak np cocaine a nie wchodze i czytam takie farmazony ze az sie zygac k... chce pozdro nara | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 37 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 Re: wlosy na glowie |
|
| | malapalka napisał/a: | siemanko mam taki problem bo czesto sie strzyge to znaczy maszynką na zero mm. bo nie lubie meic dlugich wlosów i 2 tyg to jest max zebym sie nie ostrzygl i moze znacie jakes preparaty albo sposoby zeby wlosy szybko tak nie odrastaly??? pomozcie |
kiedys zatesknisz za fajna fryzurka jak juz w ogole nie bda Ci rosly .. ;] hehe powaznie .. po co ludzie szukaja preparatow na porost wlosow ? :> pomysl o tym .. i jaki to ma sens narazie to wydaje Ci sie fajne .. i w ogole .. ale .. ech no z reszta zobaczysz za dziesiat lat ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
existenz Dołączył: 05 Kwi 2006 Posty: 84 Skąd: Olsztyn | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Ja też ścianam ale na 2 milimetry i nie wyglądam jak jakiś żul
Wręcz przeciwnie, uważam, że jestem zajebiście przystojny | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Ty masz przynajmniej 2 mm | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
malapalka Dołączył: 17 Gru 2006 Posty: 114 | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| | a masz cos do lysych? | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 |
|
| Niektorym lepiej jest bez dlugich wlosów Wiec po co taki komentarz że żul ?... | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Pon 01 Sty, 2007 odp |
|
| | jaki miły temat...ja mam można powiedzieć taki sam problem włosy rosną mi baaaardzo szybko i musze obcinać...ale obcinam raz w miechu na 7mm | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
aartii [Usunięty] | Wysłany: Wto 02 Sty, 2007 |
|
| | malapalka napisał/a: | | skywalker sam jestes zul lapsie jebany k... kozaczku przez neta odzywaj sie k... do mnie szmaciarzu lubie meic krotkie a jak wygladac jak .... w dlugich jak masz takie pierdolo pisac to wypeirdalaj stad |
Gratuluję poziomu. | |
| |
 |
| |