POSZEŻANIE PENISA |
Autor | Wiadomość |
hildegrant Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 411 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| plazman napisał/a: | Zreszta organizm człowieka sklada sie w 70% z wody i sie nie wchlania ;p |
przeczytaj jeszcze raz co napisales...
moim zdaniem Bio-Alcamid jest endoproteza nadajaca sie wylacznie do wypelnien w obrebie twarzy, w przypadku czlonka nie jest to najlepsze rozwiazanie... | |
| |
 |
plazman Dołączył: 28 Mar 2006 Posty: 3 | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| wiem co napisalem hehe to wlasnie tak mialo byc. A co do tego preparatu to mylisz sie. Sa jego trzy odmiany: face, jakas tam i body. Pierwsza sie nie nadaje bo to jest do ust, policzkow itp., zas ostatnia jest wrecz idealna | |
| |
 |
hipopotam Dołączył: 18 Mar 2006 Posty: 101 Skąd: zadupie | Wysłany: Wto 28 Mar, 2006 |
|
| Bruno Pelletier napisał/a: | plazman napisał/a: | efekt utrzymuje sie od kilku do kilkunastu lat, gdyz Bio-Alcamid zbudowany jest w 97% z wody |
no to powienien się właśnie szybko wchłaniać... | bruno, masz wykrztacenie medyczne, a ja dopiero nad nim pracuję i jeszcze dużo mi brakuje nawet do ukończenia studiów, więc jeżeli możesz to pomóż młodszemu koledze po fachu i powiedz co o tym temacie myślisz i jak według ciebie można uzyskać wymarzony efekt < tylko proszę bez wymijających odpowiedzi jakich masz więkrzość, tylko konkrety.
w końcu jesteś chyba tutaj najbardziej wykrztałcony w tych sprawach więc prosze pomóż zamiast się wyśmiewać naprawę bardzo mi na tym zależy, pozdrawiam. | _________________ czy ktoś wie jak poszerzyć??? | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
GLghgvp@neostrada.pl Dołączył: 04 Lut 2006 Posty: 3 Skąd: POLAND | Wysłany: Nie 31 Gru, 2006 pogrubienie |
|
| TRZYER napisał/a: | puki co zacząlem ostro kminić nad tym tematem i doszedem do wniosku że jakkolwiek wydużyć penisa można w sposób mechaniczny to z poszeżanem nie jest tak latwo. Dobre wyniki na tym polu podobno przynoszą pompki ale ze wzgędu na to że ciężko jest kontrolować ich silę a wywolane ciśnienie jest sztuczne (nie kontrolowane przez organizm) mogą być niebezpieczne) więc jedynym sposobem ma poszeżenie może być wywolanie wewętrznego ciśnienia.
dzisiaj próbowaem je uzyskać mocno ściśniętą( ale bez przesady)gumką recepturką ( nie polecam bo za bardzo się wżyna , jutro wezmę coś szerszego i miętszego np: skaję )
mimo wszystko pierwsze wrażenie byo dość pozytywne w skutkach . te stuję dalej będę relacjonowal na bieżąco | wiesz pogrubic penisa jest o wiele latwiejsze niz myslisz gdyz taka operacja trwa do niespelan godz. i zaraz po niej mozesz isc do domu w wykonuja ja w klinice w katowicach zelem Bio-Alcamid koszt ok.3000zl | _________________ aron | |
| |
 |
marcin060685 Dołączył: 18 Sty 2007 Posty: 40 Skąd: szczecin | Wysłany: Czw 18 Sty, 2007 |
|
| TRZYER napisał/a: | ja waśnie trzymam go na smyczy już 90min i mi odstanol ale to dobrze bo nie chcę go przemęczać na chama
jeżeli chodzi o jakieś liczbowe wyniki to poczekam tydzień i napisze co wychodowalem ( puki co to jestem zadowolony i nie daje malemu spokoju ) |
w ktorym miejscu na penisie zaciskasz gumke czy ten pasek?? zaciskasz samego penisa czy razem z jajkami?? | _________________ marcin060685 | |
| |
 |
Adek20 [Usunięty] | Wysłany: Czw 15 Lut, 2007 |
|
| Witam jak tam z rezultatami :>??? bo od dawna się nie oddzywacie pozdro | |
| |
 |
rzemoj Wiek: 35 Dołączył: 21 Lut 2007 Posty: 3 Skąd: Wrosław | Wysłany: Sro 21 Lut, 2007 |
|
| GDZIE TO DOSTANE BO MAM POWAżNE PROBLEMY CO DO MOJEGO PENISA POMURZ CIE MI
[ Dodano: Sro 21 Lut, 2007 ]
czy to moZna kupić przez neta i wysłać pocztom odpiszcie mi szybko i czy to jest dyskretne | _________________ przemek | |
| |
 |
arturinho1989 Dołączył: 08 Mar 2007 Posty: 1 | Wysłany: Czw 08 Mar, 2007 |
|
| Kto zna jakiś patent na powiększenie penisa | _________________ Artek | |
| |
 |
tofff Dołączył: 25 Mar 2007 Posty: 12 | Wysłany: Sro 28 Mar, 2007 |
|
| Elo.
Mr " TRZYER " jak twoje rezultaty??
Jesli mozesz to zrob chlopakom w paincie rysunki gdzie dokladnie zakladasz pasek...
jak go sciskasz ... i cos wiecej o swojej metodzie, bo jest prosta i chyba skuteczna:)
A co do reszty, postow nie na temat... czytajcie strone penis.com.pl
wypowiadajcie sie w TEMACIE!!
sa odpowiednie dzialy i tego sie trzymamy:)
[ Dodano: Sro 28 Mar, 2007 ]
pojawil sie nowy ebok o pompkach.
Pompki sa idealne jesli chodzi o zdobywanie cm w szerokosci. trzeba tylko z rozwaga to robic i byc cierpliwym a cm przyjda | |
| |
 |
markczar Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Nie 13 Maj, 2007 |
|
| Do wszystkich któży sobie powiekszają małego, zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością. | |
| |
 |
PunX Dołączył: 09 Sty 2007 Posty: 38 | Wysłany: Pon 14 Maj, 2007 |
|
| z kolega wyzej sie zgodze w pewnym % ale podobno 80% dobrych zwiazkow to sprawa dobrego sexu wiec dlugosc i skill ma tez duze znaczenie | |
| |
 |
ankylosaurus 
Dołączył: 09 Maj 2007 Posty: 96 Skąd: kraków | Wysłany: Nie 20 Maj, 2007 |
|
| markczar napisał/a: | Do wszystkich któży sobie powiekszają małego, zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością. |
Zbyt piękne. | |
| |
 |
markczar Dołączył: 09 Kwi 2007 Posty: 2 | Wysłany: Wto 22 Maj, 2007 |
|
| Brakuje wam jakiej kolwiek lektury na ten temat,wielkość penisa statystycznie kobiety stawiają dopiero na 5-tym miejscu u męzczyzny.
Strefa najbardziej erogenna znajduje się u wejścia do pochwy,a nie gdzieś głęboko ukryta i trzeba ją dosięgnąć długim członkiem.
Panowie do lektury. | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
register7 Dołączył: 13 Kwi 2007 Posty: 5 Skąd: Warszawa | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| markczar napisał/a: | zacznijcie od powiekszania mózgu bo tego wam brakuje napewno,dziewczyny,kobiety nie potrzebują jełopa z dużym prąciem
tylko rozumnego faceta który ich kręci swoją osobowością. |
Korekta: kobiety lubią rozumnych facetów, którzy ich kręcą swoją osobowością i mają duże prącie
Btw: markczar, ty jesteś kobietą, że to wiesz? Bo nie wydaje mi się | |
| |
 |
ja76 Dołączył: 04 Sie 2006 Posty: 2 | Wysłany: Czw 31 Maj, 2007 |
|
| A ja tam mam kutaska o wimiarach 21 cm na 17-18 obw. I jest mi z tym dobrze :] Kiedys mialem ok 19 moze 19,5 ale robilrem przez miesiac zsuwanie pierscienia i teraz efekty są odrazu tylko cała magia polega w dobrej goooorącej rozgrzewce | |
| |
 |
|