zniewieściały....? |
kiedy facet staje się zniewieściały? |
używa kremów i dużej ilości kosmetyków |
|
0% |
[ 0 ] |
chodzi do kosmetyczki [depilacja, manicure, itd.] |
|
23% |
[ 3 ] |
maluje paznokcie odżywką |
|
46% |
[ 6 ] |
dobiera ciuchy kolorystycznie |
|
0% |
[ 0 ] |
nie ma granicy bycia zniewieściałym |
|
30% |
[ 4 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 13 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 zniewieściały....? |
|
| jak sądzicie kiedy facet staje się zniewieściały, a może nigdy...? | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| dlaczego w ankiecie zamieściłeś tylko odpowiedzi dotyczące dbania o swój wygląd???
a co z zachowaniem???
zniewieściały facet to taki, który jest poprostu "przegięty" - czyli ciotowaty, tudzież, jak kto woli "wazon". | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| szczerze nie pomyślałem [przyznaję się bez bicia]
ale na szczęście jest jeszcze możliwość wpisywania swoich osobistych przemyśleń na ten temat w odpowiedziach - piszcie ;] | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| A co myślicie o używaniu pomatki ochronnej w zimie? | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
kocurek 
|
| skywalker napisał/a: | A co myślicie o używaniu pomatki ochronnej w zimie? |
ja używam i nie widzę w tym nic dziwnego | |
| |
 |
Bruno Pelletier Dołączył: 18 Paź 2005 Posty: 723 | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| pisze się pomaDki
a czym innym chronić usta?... no można kremem jakims, ale pomadka jest chyba najlepsza | |
| |
 |
skywalker 
Dołączył: 11 Maj 2006 Posty: 663 Skąd: Zasiedmiogórogród | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| No ja też uważam że to normalne.. ale przed świętami przed wyjściem ze szkoły ja z moim kuplem posmarowaliśmy sobie usta taką pomadką a 2 innych kumpli strasznie sie zdziwili i mówili ze to dla bab ale na następny dzień też takie mieli | _________________ "I gotta girl in Paris I gotta girl in Rome
I even gotta girl in the Vatican Dome
I gotta girl right here I gotta girl right there
and I gotta girlfriend everywhere" | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| przecież to dobrze że facet dba o siebie ale nie lubie takiej przesady-chyba że jes wskazana np.w sporcie-
golenie nóg nie wiem ale to jakos moim zdaniem nie dla facetów
pedicure to moim zdanie też przesada
nie podoba mi sie wyrywanie włosków na klacie
używanie pudru też jakos mnie nie kreci
to chyba tyle z mojej strony | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| nie ma granic
a tak w ogole to moim zdaniem kazdy jest troche zniewiescialy | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
kocurek 
|
| harold mckee napisał/a: | nie ma granic
a tak w ogole to moim zdaniem kazdy jest troche zniewiescialy |
popieram wniosek | |
| |
 |
adadverts Dołączył: 20 Kwi 2006 Posty: 434 Skąd: Katowice | Wysłany: Pią 29 Gru, 2006 |
|
| Dla mnie zniewieściały to, jak wskazuje źródłosłów, upodabniający się do niewiasty. A więc liczy się nie to co facet robi, ale jaki jest tego efekt.
Innymi słowy: może nawet farbować włosy czy wręcz nosić makijaż, o ile nie upodobni się przez to do laski (czyli dalej będzie wyglądał na faceta)
Choć jak już ktoś wcześniej zauważył, zniewieściałość bardziej kojarzy się z zachowaniem (głównie sposobem mówienia, chodzenia, gestykulacją). | |
| |
 |
|