Strona głównaStrona główna FAQFAQ SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat  KontaktKONTAKT  SklepSKLEP
     HOMOSEKSUALISCI
Autor Wiadomość
adadverts 

Wysłany: Czw 28 Gru, 2006   Re: odp

Strikerx napisał/a:
Jak 2 gejów może dać dziecku taką miłość jak para hetero w której jest kobieta?Lepiej dla tych dzieci żeby jednak para gejów nie decydowała się na dziecko...

A więc zakładasz, że lepszy dla niego jest dom dziecka. Bo jak już pisałem - pary hetero jakoś się do adopcji nie palą.
Nie ma co czekać na rodziców idealnych, bo ci się nie zjawiają, a takie oczekiwanie oznacza zwykle dla tych dzieci 18 lat w domu dziecka. Lepsza dla tych dzieci będzie miłość dwóch gejów czy lesbijek niż żadna :!:

kocurek 

Strikerx napisał/a:
Jak 2 gejów może dać dziecku taką miłość jak para hetero w której jest kobieta?Lepiej dla tych dzieci żeby jednak para gejów nie decydowała się na dziecko...

czy dwoch gejow da dziecku taka milosc jak para hetero gdzie jest matka??
wiadomosci z dzisiaj:
- matak zabila 0,5 roczna coreczke chca ratowac ja przed okrucienstwem swiata
- konkubent znecal sie i ostatecznie zabil 4 letniego syna swej konkubiny na jej prosbe

to ma byc milosc? ale oni moga sobie sami splodzic dzieci wiec moga je "kochac"??

adadverts 

Wysłany: Czw 28 Gru, 2006   

Trzeba pamiętać o tym, że przybrani rodzice, aby móc adoptować dziecko muszą pozytywnie przejść szereg badań i testów, które stwierdzą, czy się oni na rodziców nadają.
Tymczasem rodzice naturalni urodzą sobie dziecko, kiedy sami będa chcieli i nikt ich najpierw nie przebada, czy oni na pewno są zdrowi na umyśle :wink:

penis.com.pl
tabletki penilarge
paulinka 

Wysłany: Czw 28 Gru, 2006   

rozmowa na temat adopcji wzbudza wiele kontrowersji

-fakt- nie każda matka jest dobra sa takie, które potrafia zabic swoje dziecko

-fakt- dzieci w domu dziecka nie sa szczesliwe i chciałyby byc kochane

-niewiadoma-dziecko stara sie nasladywac rodziców ale nie we wszystkim wiec nie wiadoma jest orientacja dziecka(himosexualismi maja na ogół rodziców hetero)

-dziecko mogłoby byc dyskryminowane przez społeczenstwo w szczegulnosci rówiesników w okresie szkolnym

-fakt- byłoby zapewne osoba tolerancyjna a tego czesto brakuje w naszym społeczenstwie

-fakt-adopcja prze pary homosexualne w Polsce jest zakazana wiec to tylko hipotetyczne sytuacje
-FAKT- TAK NAPRAWDE NIGDY NIE DOWIEMY SIE CZY TO DOBRE DLA DZIECKA I JAKA BEDZIE MIAŁA ORIENTACJE JESLI NIE SPRUBUJEMY!!!!!!!!!!
A JEŻLI NAWET ZOSTAŁOBY HOMOSEXUALISTA TO BYLOBY CHOCIAŻ SZCZESLIWYM HOMOSEXUALISTA A NIE NIESZCZESLIWYM HETERO(chodzi mi o okres dziecinstwa)

proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka

Strikerx 

Wysłany: Czw 28 Gru, 2006   odp

No fakt są takie przypadki ale co ja za to mogę?Myślisz że homoseksualiści tego nie robią że są "święci"?Nie słychać o tym bo w Pl adopcja przez homo jest zakazana i tyle...

kocurek 

Strikerx napisał/a:
No fakt są takie przypadki ale co ja za to mogę?Myślisz że homoseksualiści tego nie robią że są "święci"?Nie słychać o tym bo w Pl adopcja przez homo jest zakazana i tyle...

nie twierdze ze są święci, ale uważam, że mogą dać tyle samo miłości dziecku co para hetero.

aartii
[Usunięty]

Wysłany: Czw 28 Gru, 2006   Re: HOMOSEKSUALISCI

paulinka napisał/a:
czy wogule nie czujecie pociagu do kobiet?
nie podobaja sie wam piersi?
mini spudniczki i inne damskie wabiki?

Nie. Ani trochę.

paulinka napisał/a:
ile macie lat i czy mysleliscie o dzieciach?
chcecie miec dzieci?

18 lat. Nie, nie chcę mieć dzieci.

vic

Wysłany: Pią 29 Gru, 2006   

Chwila moment. Ja w 100% toleruje homosexualistów i mi oni wogóle nie przeszkadzają. Znam milion różnych geji, murzynów i innych "mniejszości" i nie ma w tym nic wielkiego. Niestety dla niektórych osób to coś innego (nie powiem których, bo nie chce się wypowiadać politycznie), lecz adopcja dziecka - nie wiem. Nie mam zdania.

@ adadverts - Nie chciałem by mój post został odebrany negatywnie. Choziło mi o to, że jak dziecku trochę starszemu (powiedzmy 7+) da się rodziców homosexualistów, to jak ono się będzie czuło? W szkole mu będą dokuczać że ma gejów rodziców, taki już nasz kraj. Sam dziecka ni wezmę, nie, bo mam 14 lat i chyba ode mnie nie wymagasz żebym kogoś adoptował :? Ja zawsze pomagałem domom dziecka i innym organizacjom, więc to nie jest tak że są mi poprostu obojętni.

adadverts 

Wysłany: Pią 29 Gru, 2006   

vic napisał/a:
Choziło mi o to, dziecku trochę starszemu (powiedzmy 7+) da się rodziców homosexualistów, to jak ono się będzie czuło? W szkole mu będą dokuczać że ma gejów rodziców, taki już nasz kraj.

Jak słusznie zauważyłeś - będzie to wina prostackiego społeczeństwa, a nie owych rodziców. Stąd też uważam, że trzeba ludzi edukować pod tym względem, żeby powiedzmy za 10-20 lat można było taki rodzaj adopcji upowszechnić.

vic napisał/a:
@ adadverts - Nie chciałem by mój post został odebrany negatywnie.

W związku z dalszą częścią posta - rozgrzeszam :D

paulinka napisał/a:
fakt-adopcja prze pary homosexualne w Polsce jest zakazana wiec to tylko hipotetyczne sytuacje

I tu się mylisz, prawnie wcale nie jest zakazana. W praktyce jednak żadne ciało nadzorujące adopcję takiej parze dziecka nie odda.

paulinka napisał/a:
FAKT- TAK NAPRAWDE NIGDY NIE DOWIEMY SIE CZY TO DOBRE DLA DZIECKA I JAKA BEDZIE MIAŁA ORIENTACJE JESLI NIE SPRUBUJEMY!!!!!!!!!!

Można skorzystać z doświadczeń innych krajów, gdzie taka adopcja jest od wielu lat dopuszczona, np Holandii. Tam okazała się ona sporym sukcesem. Wskaźnik patologii w przypadku rodzin homo okazał się nie wyższy niż w rodzinach tradycyjnych. Wskaźnik homoseksualizmu wśród dzieci wychowywanych przez rodziców homo był identyczny jak wskaźnik homoseksualizmu w całym społeczeństwie (co niejako potwierdza, że homoseksualizm jest kwestią genów, nie wychowania).

Czytałem kiedyś na powyższy temat artykuł w tygodniku "Polityka" 8)

Odpowiedz do tematu