dziarganie :D |
Co sadzisz na temat tatuazy? |
jestem za |
|
5% |
[ 1 ] |
jestem przeciwny/a |
|
15% |
[ 3 ] |
jestem przeciwny/a ale mi sie to podoba |
|
21% |
[ 4 ] |
wole kiedy jest to na innym ciele :D |
|
47% |
[ 9 ] |
nie mam zdania |
|
10% |
[ 2 ] |
|
Głosowań: 0 |
Wszystkich Głosów: 19 |
|
|
|
Autor | Wiadomość |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Pią 22 Gru, 2006 dziarganie :D |
|
| naszla mnie mysl wiec pytam
a mianowicie :
moje pytanie dotyczy tego czy ktores z Was ma, zamierza miec jakas mala dziarke - tatuaz - w miejscu intymnym i jesli moze to niech pokaze tutaj (pewnie mod przeniesie temat do galerii, no ale ryzyk fizyk )
fajnie by bylo gdybyscie moze nawet pokazali jakies stronki gdzie cos takiego jest
ja od razu mowie ze nic takiego nie mam i raczej nie zamierzam miec no ale jestem ciekawy jak cos takiego wyglada ...
w kazdym badz razie ja do pokazania nic z tych rzeczy nie mam
pozdrawiam .. i zalaczam ankiete - prosze o oddanie głosu | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| wyrazajcie swoje opinie na ten temat tez to szeroko pojety temat | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| No więc ja, kiedyś jak byłem, młody, to lubiłem tatuować się tatuażami z gum do żucia ale nic ponad to | |
| |
 |
penis.com.pl | |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| podobaja mi sie dziary-tribale na łydkach u facetów i zależy na kim nie każdemu pasuje tatułaż a sama mysle o tatułażu już od 3 lat i co chwila zmieniam zadanie czy chce czy nie chce podobaja mi sie na dole pleców(serce z tribalem) na kostce(matylek) i przy małej(różyczka) :):)
jak narazie nie ma żadnego:( | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
Strikerx 
Wiek: 37 Dołączył: 16 Sty 2006 Posty: 635 Skąd: Polska | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 odp |
|
| A ja jestem przeciwny i mi sie to nie podoba ;] | _________________ Ani smutku ani łez moje życie jest the best | |
| |
 |
muchomorek 
Dołączył: 15 Lis 2006 Posty: 229 Skąd: clikash? | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| Paulinko, "lepiej zrobic i żałowac niż żałowac że sie nie zrobilo-dewiza na życie" | |
| |
 |
harold mckee 
Wiek: 36 Dołączył: 18 Wrz 2006 Posty: 1342 Skąd: marchewkowe pole | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| tylko ze niektorych decyzji nie mozna juz zawrocic albo naprawic ... | _________________ zawsze do usług ... | |
| |
 |
paulinka Wiek: 36 Dołączyła: 31 Paź 2006 Posty: 1139 Skąd: raj | Wysłany: Sob 23 Gru, 2006 |
|
| muchomorek napisał/a: | Paulinko, "lepiej zrobic i żałowac niż żałowac że sie nie zrobilo-dewiza na życie" |
niby tak ale to powinno byc przemyslane wkoncu zostaje na całe życie!!!!!!! a powiedzenie tyczy sie raczej zabawy a nie rzeczy które maja wpływ na całe życie... | _________________ lepiej zrobić i żałować niż żałować że sie nie zrobiło-dewiza na życie
proszę pisać PW nie mam czasu zbytnio na przeglądanie wszystkich postów ale służę pomocą o ile mogę :* buźka | |
| |
 |
kocurek 
Dołączył: 12 Lut 2006 Posty: 240 Skąd: śląsk | Wysłany: Nie 24 Gru, 2006 |
|
| wg mnie niektorym pasuje niektorym nie. problem polega na tym ze jest to na zawsze a jakby nie patrzec z czasem nasza skora sie zmienia i wtedy niekoniecznie musi to wygladac ciekawie tak jak wtedy gdy mialo sie te 20 lat. jezeli sie dobrze orientuje to sa tatuaze henga czy jakos tak i one sa na ajkis czas, moze warto wpierw cos takiego zrobic i stwiedzic czy wogole na dluzsza mete to bedzie fajnie i wtedy najwyzej zdecydowac sie na staly.
ps.
podobaja mi sie tatuaze na ludkach facetow a u dziewczyn na ledzwiach lub na kostce ale to naprawde nie kazdemu i nie kazdy | |
| |
 |
|